19 / 04 / 2024

tuzla 2016 konut projeleri

tuzla 2016 konut projeleri

Mavera - Mefa Ortaklığı'nın projesi Tuzla Serender Evleri, ilk 20 daireye özel yüzde 10 indirimle satışa çıktı. Tuzla Serender Evleri'nde fiyatlar 220 bin liradan başlıyor...

TOKİ Tuzla 5750 konut projesinde son dakika! 2+1, 3+1 dairelerin konut belirleme kurası 13-14 Aralık'ta!

TOKİ 100.000 Sosyal Konut Kampanyası, İstanbul Tuzla 5750 Konut Projesi çerçevesinde İstanbul Maltepe İlçesinde yer alan 6 adet projede toplam 3.142 adet konut için kura gerçekleştirilecek.

Vema Tuzla'da 0.99 faiz ve 120 aya varan vade fırsatı! Hemen teslim! 

Vema Tuzla'da konut teslimleri ve yaşam başladı. Peki Vema Tuzla'da 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Tuzla Belediyesi konut imarlı 3 arsa satacak!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören'de yer alan konut imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

Park Orman Tuzla'da teslimler Haziran 2024'te! 

Park Orman Tuzla projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 5+1'den 9+1'e kadar değişen villalar yer alıyor. Peki Park Orman'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Vema Tuzla'da 15 yıl vade, 0.69 faiz ve 3 yıl düşük taksitle ev sahibi olabilirsiniz! 

Vema Tuzla projesinde konut teslimleri başlarken, satışlar da tüm hızıyla sürüyor. Peki Vema Tuzla'da hangi konut tipleri var, konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

10 soruda TOKİ İstanbul Tuzla 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Tuzla Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da 50.000 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mirador Tuzla projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Planlı Projeler Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirador Tuzla projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Mirador Tuzla projesi nerede inşa edilecek? Mirador Tuzla projesi konut fiyatları ne kadar? İşte Mirador Tuzla projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Akif Hamzaçebi konut mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi Tuzla'da konut satış vaadiyle dolandırılan vatandaşlarla bir araya geldi.

Akif Hamzaçebi, konut mağdurlarıyla bir araya geliyor!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi bugün Tuzla'da konut satış vaadiyle dolandırılan vatandaşlarla bir araya geliyor.

İstanbul'un ilçelerinde konut stoku ne kadar?

Türkiye'de en çok konut İstanbul'da inşa ediliyor. Ancak talepteki düşüş konutta stoklar meydana getiriyor. İstanbul'da en çok Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Sancaktepe ve Tuzla'da konut stoku bulunuyor.

TOKİ Tuzla projesinin konut belirleme kuraları çekildi!

TOKİ Tuzla projesinde yer alan 160 konutun konut belirleme kuraları çekildi.

Seda Hercan kimdir?

TUZLA PORT konut projesinin tüm satış iletişimini yürüten Seda Hercan kimdir? Seda Hercan bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gelecek Realist Tuzla konut fiyatları 2018!

Peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılan Realist Tuzla'da konut fiyatları minimum 325 bin TL, maksimum 335 bin TL olarak belirlendi..

tuzla 2016 konut projeleri Haberi

tuzla 2016 konut projeleri


İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Serender Evleri projesinde ilk 20 daireye özel yüzde 10 indirimle satışlar başladı.


120 adet daireden meydana gelen Tuzla Serender Evleri projesi beş blok halinde yükseliyor. Tuzla Serender Evleri projesi Mavera İnşaat ve Mefa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Tuzla Serender Evleri projesinde daireler 24 ay sonra teslim ediliyor. Tuzla Serender Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 dubleks konut tipleri bulunuyor.


Projede dairelerin büyüklükleri 59 metrekare ile 190 metrekare arasında belirlendi. Tuzla Serender Evleri projesinde 1+1'ler 220 bin lira, 2+1'ler 380 bin lira, 3+1'ler 470 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Yüzme havuzu, fitness, sauna, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatıların yer aldığı Tuzla Serender Evleri projesi Viaport Marina'ya ve Tuzla Metro İstasyonu'na 2 kilometre mesafede yükseliyor.




Merkez...