18 / 04 / 2024

tuzla hamam yapım işi

tuzla hamam yapım işi

Tuzla Belediye Başkanlığı hamam yapım ve işletim işi ihale edecek. İhale 22 Ekim 2013 tarihinde saat 14:00 'de Tuzla Belediye Binasındaki Encümen Salonu 'nda gerçekleştirilecek...

İstanbul’daki yatırımcılar dikkat! 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya veriliyor!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğünden İhale İlanına çıktı. Buna göre Tuzla’da 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya verilecek. Detaylar haberimizde…

Cold Formed Çelik Yapı Mühendislik İthalat İhracat İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cold Formed Çelik Yapı Mühendislik İthalat İhracat İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Hatice Eriş tarafından kuruldu.

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Söz Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Levent Sözügüzel tarafından kuruldu.

Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

İstanbul'da 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Maltepe, Ataşehir, Pendik ve Tuzla'da arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Kaynarca-Tuzla-Pendik Metrosu'nun yapımı başlıyor!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattında kredi sorununu çözdüklerini açıkladı. Ongun, "Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattının yapımına başlıyoruz. Bu hattımız 1 milyon yolcuya hizmet verecek" şeklinde konuştu.

Özteknik Taahhüt Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özteknik Taahhüt Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tahir Özbay tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Tuzla, Cami Mahallesi, Rezene Sokak'ta kuruldu.

Detay Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Volkan Çolpan tarafından 50 bin TL sermaye ile Tuzla'da 10 Haziran' da kuruldu.

Ay Yapım İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Yapım İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Ay tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta Tuzla, Mescit Mahallesi'nde kuruldu.

Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapım işi ihalesi 7 Ocak'ta!

Tuzla Belediye Başkanlığı; prefabrik ağız ve diş sağlığı merkezi yapım işini 7 Ocak 2015 tarihinde saat 15.00'te ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 90 günde tamamlanacak.

Via Marina Yapım ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Via Marina Yapım ve Yönetim Anonim Şirketi, Ali Bayraktar, Mehmet Bayraktar, Coşkun Bayraktar tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 3 Mart'ta Tuzla, Cami Mahallesi, Şehitler Caddesi'nde kuruldu.

Tuzla Modern ulaşım bilgisi! Mayıs 2014'te teslim!

Tuzla Modern ulaşım bilgisi ve iletişim bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Tuzla Modern Evleri'nde teslimlerin Mayıs 2014 yılında yapılması planlanıyor. Tuzla Modern'de fiyatlar 240 bin liradan başlıyor...

tuzla hamam yapım işi Haberi

tuzla hamam yapım işi


Tuzla 'da hamam yapım ve işletim işi ihale edilecek. Muhammen bedeli  1 milyon 368 bin lira olarak belirlenen ihale 22 Ekim 2013 tarihinde saat 14:00 'de Tuzla Belediye Binasındaki Encümen Salonu 'nda gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için