26 / 04 / 2024

Ücretsiz İnternet uygulaması

Ücretsiz İnternet uygulaması

İstanbul’un birçok noktasında ücretsiz kablosuz internet hizmeti verilecek. Ücretsiz internet faydalanmak için cep telefon numarası sisteme girilerek alınacak bir SMS şifresiyle sisteme kayıt olunacak. Alınacak şifre ile ücretsiz internet kullanımı mümkün

İstanbulkart'ta yeni döneme girildi! İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlıyor

İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlayacağı açıklandı. Buna göre, İstanbullular, artık İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığı ile kendi İstanbulkartları arasında veya istedikleri başka bir kullanıcının İstanbulkart'ına ücretsiz olarak para transferi yapabilecekler.

Bakanlıktan gençlere müjde! Bir yıl boyunca ücretsiz! Başvurular e Devletten yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, GençKart uygulamasının bugün başladığını belirterek, gençlerin kültür ve sanat kurumlarında sahnelenecek etkinliklerden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini açıkladı. 

Bakan Işıkhan müjdeyi verdi: Deprem bölgesinde o süre 30 Nisan'a kadar uzatıldı!

6 Şubat Kahramanmaraş Merkezli depremlerden etkilenen bölgelerdeki ücretsiz tedavi uygulaması 30 Nisan 2024 tarihine kadar uzatıldı.

25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulaması ne zaman sona erecek?

Yaşanan ekonomik kriz ve yüksek enflasyon sonrasında vatandaşlara verilen aylık ücretsiz doğalgaz uygulamasının ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Ücretsiz doğalgaz ne zaman bitecek? İşte ayrıntılar...

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler borsa verilerine anlık olarak ücretsiz ulaşabiliyor. Dileyenler hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz işlemlerini de kolayca yapabiliyor.

Ücretsiz doğalgaz ödemelerinde flaş gelişme! Fazla ödemeler zammıyla geri alınacak!

Bakanlık tarafından ücretsiz doğalgaz uygulaması kapsamında doğalgaz şirketlerine yapacağı ödemelerdeki süre 5 günden 10 güne uzatılırken dağıtım şirketine yapılan fazla ödemeler gecikme zammıyla birlikte geri alınacak.

OpenAI, iOS için ücretsiz ChatGPT uygulamasını başlattı

Uygulama hem iPhone'larda hem de iPad'lerde çalışır ve buradan App Store'dan indirilebilir . OpenAI, uygulamayı önce ABD'de kullanıma sunduğunu ve "önümüzdeki haftalarda" diğer ülkelere yayılacağını söylüyor.

İş Bankası müşterisi olanlara duyuru! Banka bunu tam 1 yıl ücretsiz veriyor!

İş Bankası, müşterilerine tam 1 yıl ücretsiz hak veriyor. Bankanın sunduğu İşCep uygulaması ile müşteriler ücretsiz EFT/havale işlemleri yapabilecek. Bunun için sadece mobil uygulama üzerinden ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ seçeneğini kullanmak yeterli.

Binanızın risk durumunu ücretsiz öğrenebilirsiniz! Bu uygulama özel olarak geliştirildi! Hemen bakın!

Deprem felaketi sonrası herkes evinin risk durumunu merak ediyor. Olası İstanbul depremine karşı harekete geçmek amacıyla geliştirilen "Depreme Yenilme Mobil Uygulaması” ile insanlar binalarının risk durumunu ücretsiz öğrenebiliyor.

O belediye müjdeyi verdi! Binaların deprem riski testi ücretsiz oldu! Acilen binanızı test ettirin!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem, bölgedeki 10 ilde on binlerce insanın ölümüne neden oldu ve yüz binlerce insan evsiz kaldı. İBB ise 2019’da hizmete aldığı 'Bina Tespiti' uygulamasıyla uzman ekiplerle başvuru yapanların evlerini ücretsiz inceleyerek depreme dayanıklılığı ölçüyor.

Bakanlıktan öğrencilere müjde! O desteğin kapsamı genişliyor

Milli Eğitim Bakanlığı'nca, ücretsiz yemekten 5 milyon öğrencinin faydalanması için çalışmaların tamamlandığı belirtildi. Ücretsiz yemek uygulamasına, ağırlık okul öncesi eğitimde olacak şekilde başlanabilecek ve kademeli olarak uygulamanın kapsamı ilköğretim ve ortaöğretimi de kapsayacak şekilde ge

Veliler müjde! Okullarda ücretsiz yemek kapsamı genişletilecek! O grupta olan herkes hemen faydalanacak!

Devlet okullarında ücretsiz yemek uygulaması kapsamı genişletiliyor. Peki söz konusu uygulamadan kimler faydalanacak, yemekhanesi olmayan okullarsa sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Kira krizine yeni formül! Arabulucu artık ücretsiz!

Kiracılık, müşterek mülkiyet ve komşuluk kanunlarından kaynaklanan uyuşmazlıklarda arabuluculuk uygulamasının detayları açıklandı. Kira uyuşmazlıklarındaki uyuşmazlıklar bir aya kadar arabulucu tarafından ücretsiz olarak çözülecek.

Ücretsiz İnternet uygulaması Haberi

Ücretsiz İnternet uygulaması



İstanbul Büyükşehir Belediyesi vatandaşımızın yoğun olarak bulunduğu meydanlardan başlayarak İstanbul’un birçok noktasında ücretsiz kablosuz internet hizmeti vermeye başladı.


Ücretsiz internet faydalanmak için cep telefon numarası sisteme girilerek alınacak bir SMS şifresiyle sisteme kayıt olunacak. Alınacak şifre ile ücretsiz internet kullanımı mümkün olacak.


Ücretsiz İnternet Hizmeti Verilen Yerler


1 Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi(Galatasaray Lisesi)

2 Sultanahmet Meydanı

3 Eminönü Meydanı

4 Beşiktaş Meydanı

5 Kadıköy Meydanı

6 Üsküdar Meydanı

7 Sultanbeyli Meydanı

8 Beyazıd Meydanı

9 Mecidiyeköy Meydanı ve Cevahir Önü

10 Miniatürk/İBB Bilgilendirme Çadırı

11 Saraçhane Parkı

12 Emirgan Korusu

13 Hip Kasrı korusu

14 Aksaray Meydanı

15 Bakırköy Meydanı 

16 Beylikdüzü Meydanı

17 Eyüp Meydanı

18 Kartal Meydanı

19 Sarıyer İBB İletişim Noktası

20 Avcılar İBB İletişim Noktası

21 Şirinevler Meydanı

22 Pierre Lotti Tepesi

23 Anadolu Hisarı İskelesi

24 Dragos Sosyal Tesisler Çevresi

25 Galata Kulesi ve Yakın Çevresi

26 Alibeyköy Cep Otogarı

27 Bayrampaşa...