27 / 04 / 2024

Ücretsiz veya İndirimli Seyahat Kartları Yönetmeliği

Ücretsiz veya İndirimli Seyahat Kartları Yönetmeliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üzerindekileri toplu ulaşım araçlarında ücretsiz taşımaya başladı. Karar, Ücretsiz veya İndirimli Seyahat Kartları Yönetmeliği'nin Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi üzerine alındı...

İstanbulkart'ta yeni döneme girildi! İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlıyor

İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlayacağı açıklandı. Buna göre, İstanbullular, artık İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığı ile kendi İstanbulkartları arasında veya istedikleri başka bir kullanıcının İstanbulkart'ına ücretsiz olarak para transferi yapabilecekler.

Spotify'dan Premium büyüme! Aktif kullanıcı sayısı 500 milyonu geçti

Kullanıcılara müzik, podcast ve diğer ses içeriklerini ücretsiz veya ücretli bir abonelik planı aracılığıyla çevrimiçi olarak dinleme imkanı sunan Spotify, bugün bir duyuru yaptı ve önemli bir kilometre taşını geride bıraktıklarını ilan etti. 

Ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlara maaş desteği!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak yaptığı açıklamada, "Kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan veya ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlarımıza 3 ay, aylık 1170 lira maaş desteği sağlanacak." diye konuştu.

'Elektriğe gizli veya açık bir zam söz konusu değil'

Elektrik faturalarının yüksek geldiği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, elektrik fiyatlarına gizli veya açık bir zammın söz konusu olmadığını bildirdi.

İSPARK acil servislerde ücretsiz vale hizmeti verecek!

İstanbul Otopark İşletmeleri'nce (İSPARK) hayata geçirilen projeyle hastanelerin acil servislerine araçlarıyla gelen hasta ve yakınlarına ücretsiz vale hizmeti verilecek. Projeyle hastane işlemlerinin zaman kaybedilmeden yapılabilmesi hedefleniyor.

Küçükçekmece'de ücretsiz emlak danışmanlığı programı!

Küçükçekmece Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Hayat Okulu, onlarca branşta yüzlerce kişiyi ücretsiz kurslarda meslek sahibi yapıyor. Okul, şimdi de emlak sektörüne kalifiye eleman kazandıracak.

Hatalı blok veya bağımsız bölüm numaralarında düzeltme işlemi ne kadar?

Hatalı blok veya bağımsız bölüm numaraları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanan 1721 sayılı Genelge gereğince düzeltilebiliyor. Peki, hatalı blok veya bağımsız bölüm numaralarında düzeltme işlemi ne kadar?

Hatalı blok veya bağımsız bölüm numaralarında düzeltme nasıl olur?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanan 1721 sayılı Genelge gereğince, hatalı blok veya bağımsız bölüm numaralarında düzeltme işlemi yapılabiliyor. Peki, hatalı blok veya bağımsız bölüm numaralarında düzeltme nasıl olur?

Eymak'ın Rulman Akademisi'nde ücretsiz eğitimler veriliyor!

Yeni binalarında geçen yılın haziran ayında açılışını gerçekleştirdikleri Türkiye'nin ilk Rulman Akademisi'ni hayata geçirdiklerini aktaran Eymak Grup Dış Ticaret Müdürü Selim Tanyel, akademide sektör temsilcilerine ücretsiz eğitimler verildiğini kaydetti

Lojmanlar eşyalı olur mu?

Lojmanlar, herhangi bir kuruluşun personel ve ailelerinin barınması için, ilgili kuruluş tarafından sağlanan konutlara deniyor. Piyasaya nazaran düşük bir kira karşılığında veya ücretsiz olarak hizmete sunulan lojmanlar eşyalı olur mu?

Lojman oturma süresi ne kadardır?

Piyasaya nazaran düşük bir kira karşılığında veya ücretsiz olarak hizmete sunulan lojman evleri, herhangi bir kuruluşun personel ve ailelerinin barınması için, ilgili kuruluş tarafından sağlanıyor. Peki, lojman oturma süresi ne kadardır?

Erzurum'da belediye turistlere ücretsiz tarihi mekanları gezdiriyor!

Kış turizmi vesilesiyle Erzurum ’a gelen yerli turistler, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz organizasyonuyla rehberler eşliğinde tarihi mekânları gezerek, Erzurum tarihiyle ilgili geniş bilgiye sahip oluyorlar.

İstanbul'da Akbil'e veda!

İstanbul'da Akbil kullanımına bugün itibariyle son verildi. Akbil, İstanbulkart'a dönüşecek. Akbil dönüşümü ücretsiz olacak. Akbil değişiminden ücret aldığı tespit edilen veya yolcular tarafından bildirilen bayilerin bayilikleri aynı gün iptal edilecek.

Ücretsiz veya İndirimli Seyahat Kartları Yönetmeliği Haberi

Ücretsiz veya İndirimli Seyahat Kartları Yönetmeliği


İzmir Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üzerindekileri toplu ulaşım araçlarında ücretsiz taşımaya başladı. Karar, Ücretsiz veya İndirimli Seyahat Kartları Yönetmeliği'nin Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi üzerine alındı. Otobüs, vapur, metro ve banliyö sisteminde geçerli olan uygulama sayesinde 1949 ve daha önceki yıllarda doğanlar, nüfus cüzdanlarını göstererek tüm toplu ulaşım araçlarından ücretsiz...