25 / 04 / 2024

Üçüncü Köprü ve Havaalanı maliyeti

Üçüncü Köprü ve Havaalanı maliyeti

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, mega projelere ilişkin 4 soru hazırladı. Tanrıkulu sorularını  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a sordu..

Sakarya'ya 3. köprü ve duble yol için kamulaştırma müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından daha önce şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

Garipçe-Poyrazköy hattına 3’üncü köprü dopingi!

3’üncü köprü ve otoyol projesi, 2010’dan bu yana bölgedeki arsa fiyatlarını uçurdu. Garipçe-Poyrazköy hattında metrekaresi 80 lira olan arsa bugün 700 liradan satılıyor.

Silifke'ye dördüncü köprü geliyor!

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde Göksu Nehri üzerinde 4’üncü köprünün temeli törenle atıldı. Burhanettin Kocamaz 4'üncü köprünün Silifke’ye ve Mersin’e hayırlı olmasını diledi.

Üçüncü köprünün geçiş garantisi 135 bin otomobil!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Üçüncü köprü için günlük geçiş garantisi 135 bin araç olduğunu belirtti.

3'üncü Köprü depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor!

2016 Kasım ayında açılması planlanan 3'üncü Köprü'de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yetkililer, "276 km rüzgâr hızına ve bin yılda bir gerçekleşecek depreme karşı dayanıklı olarak inşa ediliyor" dedi

3’üncü Köprü projesinin inşaatında son durum!

İstanbul Boğazı ve Belediyeler Birliği Başkanı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yapımı devam eden 3’üncü köprüde çalışmaları yerinde inceledi.

3'üncü Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda son durum!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü' adı verilen üçüncü köprü ve bağlantılı Kuzey Marmara Otoyolu'nun hızla devam eden inşaat çalışmalarını havadan görüntülendi.

3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun son hali!

HÜRRİYET Gazetesi’nden emekli olduktan sonra Antalya’ya yerleşen foto muhabiri Sökmen Baykara, İstanbul’da inşaatı devam eden üçüncü köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nu havadan görüntüledi.

3. Köprü ve 3. Havalimanı bölgesindeki araziler imar bekliyor!

İstanbul'da hayata geçirilmeye hazırlanan Üçüncü Köprü ve Üçüncü Havalimanı projelerinde çalışmalar devam ederken, bölgedeki arazilerin fiyatlarında yükseliş sürüyor.

3. Köprü oto ve demiryolunun yapımı başladı!

3'ÜNCÜ Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde Asya yakasına konulacak olan 2'nci tahliyenin çalışmalarına başlandı.

3. köprü oto ve demiryolunun yapımı başladı!

3'üncü Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde halatların bağlanacağı köprü kulelerinin bitirilmesinin ardından üzerinden 8 şeritli otoyol ve 2 şeritli demiryolunun geçeceği çelik tahliyelerin konulma işleminde önemli bir ilerleme sağlandı.

Köprü ve otoyollar saniyede 15 dolar getirdi!

Köprü ve otoyollardan son 10 yılda 3 milyar 531 milyon araç geçiş yaptı. Bu araçlardan elde edilen gelir 4,9 milyar doları buldu. Bir başka ifadeyle köprü ve otoyollar saniyede 15 dolar gelir getirdi.

Haliç'e dördüncü köprü böyle planlandı!

İstanbul'un Haliç Körfezi üzerine yapılan dördüncü köprü, Galata Köprüsü'ne 30 metre mesafede kurulmak üzere planlandı... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Üçüncü Köprü ve Havaalanı maliyeti Haberi

Üçüncü Köprü ve Havaalanı maliyeti

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 24 Haziran 2018 seçiminde vaat edilen projelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a 4 soru sordu.

Tanrıkulu'nun soruları

1.    24 Haziran 2018 seçimlerinde, Cumhurbaşkanlığı Hükümetinin halka vaat ettiği projeler nelerdir? Bu projelerden hangileri tamamlanmıştır?

2.    11 Aralık 2018 tarihi itibariyle, seçim döneminde halka vaat edilmesine rağmen çalışmalarına başlanmayan kaç tane proje bulunmaktadır? Söz konusu projelerin ertelenme gerekçeleri nelerdir?

3.    Kanal İstanbul Projesi, Üçüncü Köprü ve Havaalanı, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projelerinin Türkiye’ye toplam maliyeti ne kadardır?

4.    Kanal İstanbul Projesi, Üçüncü Köprü ve Havaalanı, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projeleri Türkiye’ye ne kadar gelir...