26 / 04 / 2024

ucuz yazlık nerede

ucuz yazlık nerede

Koronavirüs salgınıyla birlikte birçok insan tatillerini yapmak için yazlık kiralamayı ya da satın almayı seçiyor. Bu durum da Çeşme'den Şile'ye, Bodrum'dan Kaş'a kadar yazlık bölgelerde fiyatların yükselmesine yol açtı.

Kurban Bayramı yazlık talebini artırdı!

Yaklaşan Kurban Bayramı ile yazlık ev talebi arttı. Dört günlük bayram dönemi turizm beldelerini hareketlendiriyor.

Tatilcilerin tercihi ‘villa’ oldu!

Dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok açıdan tüketici tercihlerini değiştirdi. Vatandaşlar tatil için yazlıklara, müstakil evlere ve villalara yönelmeye başladı.

Yazlık fiyatları ve kiraları ne kadar?

Endeksa yazlık bölgelerdeki konut fiyatları, son yıllardaki değerlenme oranları ve kira bedellerini analiz etti. Peki yazlık fiyatları ve kiraları ne kadardan başlıyor?

Ucuz tatil için yazlık veya devremülk kiralayın!

Havaların ısınmasıyla tatil sezonu açıldı. Hesabı da son dakika yapanlar için tatile ucuza getirmenin bazı püf noktaları bulunuyor. Otelde kalmak yerine yazlık veya devremülk kiralamak tatilinizi daha ucuza getirir.

İstanbul'da en ucuz kiralık ev nerede?

Megakent İstanbul'da kiralık ve ev fiyatları gittikçe artıyor. Orta ve alt gelir grubu için derlediğimiz bu haberde İstanbul'un en ucuz kiranın hangi ilçede olduğunu görebilirsiniz. İşte İstanbul'da en ucuz kiralık ev...

TOKİ İstanbul çevresinde yazlık konut üretiyor!

TOKİ, Türkiye’nin dört bir yanında ucuz konut üretmek için gaza bastı. Dar gelir grubunun kira öder gibi ev sahibi olabilmesi için İstanbul çevresinde yazlık konut üretimine başladı. Sakaryada yazlık tarzda 448 konut inşa ediliyor.

Ucuz yazlık satın almak isteyenler dikkat!

‘Hesaplı yazlık’ satın almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Uzmanlar, ramazandan sonra fiyatların yüzde 10 artacağını, sahil şeridinde satılık konut stokunun azalacağını söylüyor.

Muğla'da yazlık konut piyasası yükselişte!

EVA Gayrimenkul Değerleme, Muğla'da yazlık konutların çevre verileri ve gelişimlerini inceleyerek yazlık konut değerlerini ve beldelerdeki fırsatları ortaya koyuyor.

Onur Öngün: Yazlık almak yatırım değil, lüks!

Onursal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, en çok ‘yatırım için yazlık alınır mı?’ sorusuyla karşılaştıklarını belirterek, yazlık alımlarını sosyal bir yatırım olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Yatırım için yazlık alınır mı?

Gayrimenkul uzmanları, yaz dönemlerinin en çok tartışılan konularından olan ‘yazlık alma’ fikrinin yatırım için iyi bir araç olmadığı görüşünde.

Yazlık evler nerelerden alınmalı?

Türkiye ekonomisinin büyümesi, kişi başı milli gelirin artması ve tatilin lüks değil bir ihtiyaç olarak algılanması ikinci konut olarak adlandırılan yazlık evlere olan talebi artırıyor.

İzmir'de yazlık konut piyasası gelişti!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin İzmir'de gerçekleştirdiği yazlık konut piyasası araştırması, önde gelen turizm merkezlerinde ikincil konutların çevre verileri ve gelişimlerini analiz ederek yazlık ev piyasası fırsatları ve değerlerini açığa çıkarıyor.

İzmir'de yazlık konut piyasası yükselişte!

EVA Gayrimenkul Değerleme, İzmir'de yazlık konutların çevre verileri ve gelişimlerini inceleyerek yazlık konut değerlerini ve beldelerdeki fırsatları ortaya koyuyor.

Yazlık bölgelerde markalı projelere talep arttı!

Tatil beldelerine gösterilen yoğun talep, yazlık bölgelerdeki gayrimenkul piyasasını harekete geçirdi. Son yıllarda tek yazlık bina formatından çıkan firmalar, artık otel konforu ile ev rahatlığını yaşatacak markalı projeleri patlattı.

Çeşme'de yazlık fiyatları 425 bin TL'yi buldu!

2015 Ocak-Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Nestavilla 15 günde yazlık ev yapıyor!

efa'nın pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini ev konforunda geçirmek isteyenler için yazlık evlerin kurulumunu 15 gün içinde tamamlıyor.

ucuz yazlık nerede Haberi

ucuz yazlık nerede

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme ve lokasyon analizi platformu Endeksa.com'un Ekonomist Dergisi'ne özel yaptığı analiz, yazlık bölgelerdeki fiyat artışını ortaya koyuyor. Endeksa, sahadan ve farklı kaynaklardan elde ettiği bölgelere ilişkin verileri teknolojik altyapısı ile analiz ederek değerlemelerini gerçekleştiriyor. Endeksa'nın verilerine göre, Türkiye genelinde konut fiyatları son bir yılda yüzde 14, son üç yılda ise yüzde 15 artarken, İstanbul'da son bir yılda yüzde 11, son üç yılda yüzde 10 artış gösterdi. Yazlık bölgelerde ise son bir yılda yüzde 33, son üç yılda yüzde 95 yükseliş yaşanan bölgeler olduğu görülüyor. Endeksa. com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, yazlık bölgelerdeki konut satış fiyatlarının Türkiye ortalamasının ve İstanbul'daki konut satış fiyat artışının oldukça üzerinde olduğuna dikkat çekiyor.

BODRUM BİTEZ LİDER

Endeksa'nın analizine...