17 / 04 / 2024

Uğur Okulları Denizli Kampüsü nerede

Uğur Okulları Denizli Kampüsü nerede

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Uğur Okulları'ndan 13 yeni kampüs geliyor!

Türkiye'nin 52 ilinde eğitim veren Uğur Okulları, 13 yeni kampüs için düğmeye bastı.

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Uğur Okulları kampüs yatırımlarını hızlandıracak!

Uğur Okulları'nda Genel Müdürlük görevine gelen Nil Çiçek, 2023 yılına kadar Uğur Okulları'nın kampüs sayısının 150'ye ulaşması için yatırım yapacaklarını dile getirdi. 

Uğur Okulları'ndan 5 ile 6 yeni kampüs!

Türkiye'nin 51 şehrinde akademik ve bilimsel eğitim anlayışıyla eğitim veren Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe, Bayraklı, Ankara Doğukent, Trabzon, Kocaeli Körfez ve Yalova kampüslerinde hizmet sunmaya başlayacak...

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Uğur Okulları'ndan 500 milyon liralık yeni yatırım!

Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, 2019-2020 eğitim öğretim yılı için toplamda yaklaşık 500 milyon liralık yeni yatırım yaptıklarını söyledi.

Uğur Okulları 7 yeni kampüs açacak!

Önümüzdeki dönemde teknoloji entegrasyonunun eğitimde önemli bir fark yaratacağını öngören Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, buna göre gelişim planlarını kurguladıklarını söylüyor. Kulaberoglu, 7 yeni kampüs açacaklarını belirtti...

Uğur Okulları 24 yeni okul inşa edecek!

49 yıllık bir geçmişe sahip Uğur Okulları Avrupa'nın en büyük eğitim kurumları arasında yer alıyor. Uğur Okulları şimdilerde 24 yeni okul inşa etmeyi hedefliyor.

Uğur Okulları 2018'de 25 yeni okul inşa edecek!

Uğur Okulları, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 25 yeni okul yatırımı yapacak. Bu okullar için 600 milyon lira harcanması öngörülüyor. Beş yıllık strateji kapsamındaki 'Uğur Üniversitesi' yatırımı da geliyor.

Uğur Okulları'ndan Nevşehir'e 9,5 milyon TL'lik yatırım!

Uğur Okulları Nevşehir'de hizmet verecek yeni kampüsle Nevşehirli öğrencilerle buluşacak. Nevzat Kulaberoğlu yaklaşık 9,5 milyon TL yatırımla Nevşehir merkezinde eğitimde öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi.

Uğur Okulları 50 okula ulaşacak!

Uğur Okulları Türkiye'nin dört bir yanındaki okullarına yenilerini ekleyecek. Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel,Bursa'da da üniversite kurmayı hedeflediklerini söyledi.

Uğur Okulları Denizli Kampüsü nerede Haberi

Uğur Okulları Denizli Kampüsü nerede

Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Uğur Okulları tarafından yapılan açıklamaya göre, Uğur Okulları, bu yıl yeni adresi olan Denizli Bahçelievler’de hizmete açılan kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kurum, her biri alanında deneyimli akademik kadrosuyla, sunulan çağdaş eğitim ortamı, öğrencilerin sorgulama ve analitik düşünme becerilerini geliştiren STEM eğitimi, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, kodlama eğitimi, yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi, kişiye özgü çözüm odaklı ve proaktif rehberlik hizmetleriyle ayrıcalıklı bir eğitim kurumu olmaya devam ediyor.

Yeni eğitim öğretim döneminde hizmet verecek Uğur Okulları Bahçelievler - Denizli Kampüsü hakkında Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu bazı bilgiler verdi.

Kulaberoğlu, "Okul öncesinden lise son sınıfa kadar kademelerin bulunduğu kampüsümüzde öğrencilerimize hem fiziki şartlar hem de eğitmen...