29 / 03 / 2024

uğurcan giray kimdir

uğurcan giray kimdir

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyesi Namık Bahri Uğraş görevinden ayrıldı. Yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili olarak göreve Uğurcan Giray getirildi.

Uğurcan Giray kimdir?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyesi Namık Bahri Uğraş'ın görevinden ayrılması ile Yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Uğurcan Giray oldu. Peki, Uğurcan Giray kimdir? İşte Uğurcan Giray..

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar ne iş yapmaktadır?

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar'ın eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kim olduğu ve Uğur Bayar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Sezai Uçarmak Kimdir? Sezai Uçarmak eğitimi ve kariyeri nedir?

Sezai Uçarmak  kimdir?Sezai Uçarmakın' eğitim durumu nedir? Sezai Uçarmak'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Sezai Uçarmak'ın kim olduğu ve Sezai Uçarmak'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğurcan Güney tarafından kuruldu.

Ali Uğur Özderici hangi görevleri yürüttü? Özderici GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ali Uğur Özderici kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ali Uğur Özderici ile ilgili merak edilenler...

Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı?

Derimod’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak bilinen Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kadıoğlu ve Uğurcan Torun ortaklığında kuruldu.

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Balka tarafından kuruldu.

Şile Karadeniz Pen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile Karadeniz Pen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Öztürk tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kaç yaşında, nerelidir?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu gündemde yer alıyor. Peki Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu neden gündemde? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? İşte detaylar...

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Işık Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Uğurcan Işık tarafından kuruldu.

uğurcan giray kimdir Haberi

uğurcan giray kimdir

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyesi Namık Bahri Uğraş görevinden ayrıldı. Yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili olarak göreve Uğurcan Giray getirildi. 


Açıklama:


07.05.2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantımızda, yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Namık Bahri Uğraş'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitemiz'in önerileri ile Uğurcan Giray'ın  ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili olarak seçilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

Yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Uğurcan Giray...