28 / 03 / 2024

Uludağ kar kalınlığı

Uludağ kar kalınlığı

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 3 metreye yaklaştı. Bu arada, kent merkezinde de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez enflasyon için iki veriyi karşılaştırdı ve sordu: IMF hazırlığı mı?

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) şubat ayı enflasyonunu aylık bazda yüzde 4,34 olarak açıklarken, TÜİK ise 4,53 olarak açıkladı. Bu durum karşısında ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez sosyal medya hesabından değerlendirme yaptı. 

Ünlü ekonomistten faiz dersi: İşte faize konan 1 milyon liranın kar zarar hesabı!

Artan fiyatlar ve enflasyon karşısında vatandaş parasını nasıl değerlendireceğini araştırıyor. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, 1 milyon lirasını faize koymak isteyenler için bir yıllık bir hesap yaptı. Karı zararı ortaya koydu.

Mehmet Şimşek'in enflasyon açıklamasına ünlü ekonomistten karşılık geldi: Gıda enflasyonunu azaltabilirsiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi. Açılamanın ardından, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan karşılık geldi. İşte o değerlendirme...

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/1000 imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi 234 ada 1 parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla Aydınlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi, 374 ve 4757 parseller, 8352/1,8337/2,7073/8-9-10 parseller ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 Nazım İmar Planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli plan değişikliği askıya çıkarıldı! 

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi Muhtelif parseller ile Bir Kısım Kadastral Boşluğa İlişkin 1/5.000 ölçekli NİP Revizyonu ve 1/1.000 ölçekli UİP Revizyonu İtirazları Kapsamında Hazırlanan Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

Dünyaca ünlü dev banka dolar tahminini değiştirdi! Doları olanlara şok hamle! Görenlerin ağzı bir karış açık kaldı!

Dünyaca ünlü dev banka JP Morgan dolar tahminini yeniledi. Kararını değiştiren dev bankadan yeni haber şimdi gelirken görenlerin ağzı bir karış açık kaldı. Son dakika dolar gelişmesi...

Euro kurunun yükseleceği tarih resmen belli oldu! Elinde euro olanlar çabuk bakın çabuk

Dolar euroya karşı üstünlüğünü korumaya devam ediyor. En son Fed'in faiz kararını açıklamasının ardından euro dolar karşısında 0,95 seviyesine kadar geriledi. Euronun ne zaman yükselişe geçeceği merak edilirken açıklama geldi. İşte euronun yükselişe geçeceği tarih...

Tuzla Aydınlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, 137 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, Küçük Sanayi Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Katy Perry Hidden Vadisi'ndeki evini 7,95 milyon dolara satıyor!

Orlando Bloom ile birlikte ilk bebeğini kucaklayan şarkıcı Katy Perry, evini satışa çıkarıyor. Ünlülerin gözdesi olan Hidden Vadisi'nin kapılı yerleşim bölgesindeki ev 7,95 milyon dolar değerinde...

Uludağ kar kalınlığı Haberi

Uludağ kar kalınlığı

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Uludağ'ın "oteller bölgesi"ndeki kar kalınlığı son yağışların ardından 260 santimetreye yükseldi.


Sıcaklığın gündüz sıfırın altında 13, gece sıfırın altında 14 derece ölçüldüğü Uludağ'da, kar yağışının yarın öğle saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. 


Bu arada, kent merkezinde de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. 


Gece en düşük sıcaklığın sıfırın altında 2, gündüz 1 derece ölçüldüğü kent merkezinde kar kalınlığının 4, yüksek kesimlerde ise 6 santimetreyi bulduğu...