17 / 04 / 2024

ULUS BELVEDERE RESİDENCE nerede

ULUS BELVEDERE RESİDENCE nerede

Metal Yapı Konut, Ulus Belvedere Residence projesinde ön talep topluyor. Konut ve AVM projesi olarak tasarlanan Ulus Belvedere Rezidans projesinin 350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. 

Metal Yapı Konut'tan Zekeriyaköy ve Göktürk'e yeni proje!

Şirketin 5 yıl içerisinde 2,5 milyar dolar ciroya ulaşacağını söyleyen Metal Yapı Grup Başkanı Ömer Saçaklıoğlu İstanbul'da yeni proje hazırlığında olduğunu belirtti. Saçaklıoğlu, " İstanbul dışı için bir planımız yok." dedi.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu!

Oraysan İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pera Resıdence Şubesi açıldı!

Oraysan İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pera Resıdence Şubesi Beyoğlu'nda 8 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Özkan tarafından açıldı.

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi açıldı!

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi bugün Kadıköy'de 115 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Eremsoy tarafından açıldı.

Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Beşiktaş Ulus'ta inşa edilecek olan Ulus Belvedere Residence projesinin  350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Peki Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Metal Yapı Belvedere Residence iletişim!

Metal Yapı Konut imzasıyla yükselecek Belvedere Residence projesi İstanbul Ulus'ta inşa edilecek. Proje için ön talepler alınıyor...

Ulus Belvedere Residence ön talep topluyor! Yeni Proje!

Metal Yapı Konut, Ulus Belvedere Residence projesinde ön talep topluyor. Konut ve AVM projesi olarak tasarlanan Ulus Belvedere Rezidans projesinin 350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. 

Erenkaya İnşaat'tan Vega Residence projesi!

Mimar Hikmet Erenkaya ve oğlu Ulaş Erenkaya, sahibi oldukları Erenkaya İnşaat ile rezidansta çığır açacak, oldukça iddialı bir projeye imza atıyor. VEGA RESİDENCE’ta 1+1 daireler bile, normal şartlardaki 3+1 daire ile aynı genişlikte.

Ankara Ulus'a yeni imar planı kararı verildi!

Melih Gökçek'in 'olağanüstü' çağırısıyla toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi, 'Ankara Ulus Tarihi Kent Merkezi' projesiyle ilgili yeni imar planı kararı aldı.

2001 yılında Polat Ulus Konutları satışa sunulmuş!

2001 yılında Polat İnşaat'ın inşa edeceği Polat Ulus Konutları satışa sunulmuş. Yüzme havuzu ve tenis kortunun bulunduğu sitedeki daireler, 180 metrekare ile 290 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahipmiş.

Bartın Ulus'ta icradan 2.5 milyon TL'ye 3 arsa!

Bartın Ulus'ta bulunan 3 arsa, Ulus-Bartın İcra Dairesi tarafından 12 Ağustos 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Res Group Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Res Group Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi, Hazem Yusuf Mohamed Abdulkarım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Sarıyer Reşitpaşa Mahallesi' nde kuruldu.

4 ilde kurulacak HES ve RES için kamulaştırma izni verildi!

Dört ilde kurulacak HES ve RES'ler için Maliye Bakanlığı'na kamulaştırma izni verildi. Bakanlar Kurulu kararına göre Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı.

ULUS BELVEDERE RESİDENCE nerede Haberi

ULUS BELVEDERE RESİDENCE nerede

Metal Yapı Konut Beşiktaş Ulus’ta yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.   Konut sayısının henüz netleşmediği Ulus Residence projesinde ön talep toplanıyor. Ulus Belvedere Residence projesinin 350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. 

Konut ve AVM projesi olarak tasarlanan Ulus Belvedere Residence Akmerkez yoluna giderken Musevi Mezarlığı'nın hemen karşındaki yamaç üzerinde yer alacak. 

Fiyat listesi ve ödeme planının henüz belli olmadığı Ulus Belvedere Residence projeside inşaat çalışmaları henüz başlamadı. 

Web: http://www.metalyapikonut.com/

Tel: 90 212 322 65 65

Pınar DOĞAN...