29 / 03 / 2024

uluslar arası çatıcılık federasyonu üyeleri

uluslar arası çatıcılık federasyonu üyeleri

Çatı sektörünün gelişmesini misyon edinen Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER), bu alanda dünyanın en büyük kuruluşu olan Uluslararası Çatıcılık Federasyonu’na (IFD) üye olarak kabul edildi.

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Emirbilek tarafından kuruldu.

SON DAKİKA! Arıcılık yapanlara yeni destek müjdesi: Tam bu kadar verilecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Organik arıcılık yapanlara kovan başına verilecek destek açıklandı. Konuya ilişkin tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Türkiye Bankalar Birliği’nden dolandırıcılık uyarısı! Sakın bunları yapmayın!

Türkiye Bankalar Birliği, finansal hizmet müşterilerini dolandırıcılık olaylarına önemli uyarılarda bulundu. TBB, tüketicilerin dolandırıcılık olaylarına maruz kalmamak için kendilerini polis, görevli, kargo çalışanı gibi tanıtarak şifre talep eden kişilere şifrelerini paylaşmaması konusunda uyardı.

Kargodan paket beklerken dolandırılmayın! Kullanılan dolandırıcılık yöntemleri için hemen bakın!

Kaspersky uzmanları Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki kurye hizmetlerinde kullanılan yeni bir dolandırıcılık dalgasını tespit etti. Siber suçlular kurye şirketlerini sıklıkla kullanan müşterileri hedef alıyor.

Telefonundan bankacılık işlemi yapanlara uyarı! Hemen buraya bakın, paranızdan olmayın!

Samsun Emniyet Müdürlüğü, mobil bankacılık kullanıcılarını dolandırıcılık tehditlerine karşı uyarıyor. Banka işlemlerini telefonlarından gerçekleştiren vatandaşlar, güvenlik önlemlerini ihmal etmemeli ve dikkatli olmalı. İşte detaylar...

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tülü tarafından kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Herkesi ilgilendiriyor! Deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler belli oldu!

Türkiye'nin birçok yerinden depremzedeler için yardım eli uzansa da bunu fırsat bilen dolandırıcılar nedeniyle depremzedelere zarar veriliyor. Peki deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler hangileri? İşte detaylar…

Dolandırıcılığa karşı uyarı en tepeden geldi! Bakan Bozdağ’dan T.C kimlik no uyarısı!

Son yıllarda dikkat çekici şekilde artan dolandırıcılık vakalarına karşı vatandaşlara uyarıda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,  kişisel bilgilerin kimseyle paylaşılmaması gerektiğinin altını çizdi.

Aman dikkat! Dolandırıcılıkta yeni trend “istihdam dolandırıcılığı!"

Sürekli yeni yöntemler geliştiren dolandırıcıların yeni numarası “pes!” dedirtti. Farklı sektörlerden istihdam  dolandırıcılığı adlı yeni bir dolandırıcılık türüyle ilgili haberler gelirken, bu kez insanların iş umudunu kullanıyorlar. İşlerini pervasızca yapan dolandırıcılar, olmayan işler için otel

Arıcılık destekleri belli oldu. İşte 2023'de ödenecek rakam

Organik arıcılığı desteklemek isteyen Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteklere ilişkin usul ve esaslarını belirleyen tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Borsa tarihinin en ağır cezası! Dolandırıcılık, rüşvet ve sahtecilikten 19 yıl

Kervansaray Yatırım Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan’a nitelikli dolandırıcılıktan 9 yıl 4 ay, evrakta sahtecilikten 5 yıl 7 ay ve rüşvet verme suçundan 4 yıl hapis cezası verildi. 

TOKİ'den son dakika dolandırıcılık uyarısı!

Toplu Konut İdaresi, sosyal konut projesine ilişkin dolandırıcılık faaliyeti içinde yer alanların olduğunun tespit edildiğini ve kurumsal hesap, yetkili bankalar dışında kimseye itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu. İşte o son dakika dolandırıcılık uyarısı...

uluslar arası çatıcılık federasyonu üyeleri Haberi

uluslar arası çatıcılık federasyonu üyeleri

Çatı sektörünü dünya genelinde temsil eden en büyük kuruluş olan Uluslararası Çatıcılık Federasyonu (International Federation For The Roofing Trade-IFD) 23 ülkeden toplam 42 üyeyi ve yıllık cirosu 16 milyar Euro’ya ulaşan 13 bin 500’ü aşkın şirketi temsil ediyor. Federasyonun yeni üyesi ÇATIDER, 21 Kasım 2014 tarihinde Bükreş’te yapılacak IFD Genel Kurulu’na katılacak.


Çatı sektörünün gelişmesini misyon edinen Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER), bu alanda dünyanın en büyük kuruluşu olan Uluslararası Çatıcılık Federasyonu’na (IFD) üye olarak kabul edildi. 

Merkezi Almanya’da bulunan ve 1952 yılında kurulan Uluslararası Çatıcılık Federasyonu, bugün 23 ülkeden 17 tam üye, 24 ortak üye ve 1 misafir üye olmak üzere toplam 42 ulusal çatı meslek örgütünü bünyesinde bulunduruyor. Federasyona üye olan meslek örgütleri 13 bin 500 şirketi temsil...