25 / 04 / 2024

Ümraniye inşaat göçük

Ümraniye inşaat göçük

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İzmir'de yıkılan apartmanların müteahhitleri: İnşaatı o zamanın şartlarına göre yaptık!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde 114 kişinin ölümüne neden olan binaların müteahhitlerinin de aralarında odluğu 9 kişi adliyeye sevk edildi. Müteahhitlerin savcılıkta verdikleri ifadede, "Biz o zamanın şartlarına göre inşaat yaptık" dedi.

Rize'de inşaat halindeki köprü çöktü: 3 yaralı!

Rize'nin Güneysu ilçesine bağlı Yenicami köyünde inşaat halindeki köprü çöktü, yaşanan olayda 3 kişi yaralandı.

Öz İnanlar İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Tarım Ve Hayvanclık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öz İnanlar İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Tarım Ve Hayvanclık Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin İnan tarafından kuruldu.

Çizmeciler Otelcilik Turizm Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Çizmeciler Otelcilik Turizm Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Çizmeci tarafından kuruldu. 

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Atabey ve Beşir Atabey tarafından kuruldu.

Nefa Mimarlık Reklam İnşaat Gıda ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefa Mimarlık Reklam İnşaat Gıda ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Gür tarafından kuruldu.

K Building İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

K Building İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Shener Enverov Kodzhebashev tarafından kuruldu.

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Çabuk, Ayşegül Özdemir, Dicle Geçici, Harun Tan, Kasım Günay, Muhammet Yusuf Özdemir ve Ruken Zengin tarafından kuruldu.

My Yıldızlar İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yıldızlar İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Melik Yıldız tarafından kuruldu. 

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

Tarih Enerji Mimarlık Mühendislik İnşaat Güçlendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarih Enerji Mimarlık Mühendislik İnşaat Güçlendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Türkmen ve Fatih Dindar tarafından kuruldu.

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Akkol tarafından kuruldu.

Yusuf Haktanır İnşaat Gıda Tekstil Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Haktanır İnşaat Gıda Tekstil Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Haktanır tarafından kuruldu.

Ümraniye inşaat göçük Haberi

Ümraniye inşaat göçük

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturma tamamlandı. 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 2 Kasım 2018 tarihinde inşaat faaliyeti süren Dudullu-Bostancı metro aktarma istasyonunda göçük meydana geldiği, istasyonun yanındaki sitenin güvenlik görevlileri Güray Halat ve Mehmet Altun’un göçük altında kalıp hayatını kaybettiği ifade ediliyor.

16 KİŞİ HAKKINDA 15 YILA KADAR CEZA İSTENDİ

İddianamede, aralarında yüklenici firmanın proje müdürü Hacı Mustafa Yurt, proje müdür yardımcısı Rıfkı Töremez’in olduğu 16 şüpheli bulunuyor. İddianamede bilirkişi raporuna atıfla 16 şüphelinin asli kusurlu, ölenler Güray Halat ve Mehmet Altun’un kusursuz olduğu ifade edilerek, 16 şüphelinin, "Taksirle...