27 / 04 / 2024

ünal grup eleman alımı

ünal grup eleman alımı

Ünal Group Marmara bölgesindeki baraj inşaatında ve Kars Kağızman'da yapılan HES inşaatında istihdam etmek üzere elemanlar alacak.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Monal Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monal Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Önal tarafından kuruldu.

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Gürsel Sarımaden, İlhan Kınalı ve Metin Demirbilek ortaklığında kuruldu.

Sad Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sad Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Derya Ünal tarafından kuruldu.

Mahir Ünal'dan Kanal İstanbul yorumu!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkan muhalefet hakkında eleştiride bulundu.

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali İnal tarafından kuruldu.

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli Adnan Kınalı ve Nuray Horasan ortaklığında kuruldu.

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Pala, Ali Şafak Öztürk ve Kemal Oğuz Pala ortaklığında kuruldu.

Ugr Grup İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ugr Grup İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Uğur Ünal imzasıyla kuruldu.

Ünal Ersözlü Saya Grup'un danışman oldu!

Ünal Ersözlü, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Voltsan Kalıp, Livamine Madencilik ve Folkart'ın da dahil olduğu Saya Grnp'un "Kurumsal İletişim Direktörlüğü" görevine getirildi.

Retina Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retina Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Batuhan Önal, Cüneyt Topanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Rings İstanbul Sancaktepe'de kuruldu.

Bizim Grup Gayrimenkul satış elemanı arıyor!

Bizim Grup Gayrimenkul konut satışı ve pazarlama konusunda yetiştirilecek satış elemanı arıyor. Başvurular Güneşli Mahallesi Mahmutbey Yolu No:182 Cadde Rezidans satış ofisine yapılıyor.

Mahir Ünal: Kahramanmaraş hızlı tren ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal: "50 yıllık ihmal edilmiş raylı sistemler konusunda Türkiye'yi çağ atlatmış ve bugüne kadar verdiği tüm sözleri tutmuş olan AK Parti, asılsız iddiaların hedefi olamaz" dedi.

ünal grup eleman alımı Haberi

ünal grup eleman alımı

Eleman alınacak alanlar şunlar: Şantiye şefi, arazi mühendisi, makine mühendisi, elektirik mühendisi, topoğraf, beton santrali operatörü, hertürlü iş makinaları operatörleri, kamyon ve mikser şoförleri, laborant ve iş makinası tamir ustası.

Başvurular 0 312 284 92 94 no'lu faksa veya [email protected] adresine...