19 / 04 / 2024

ünlülerin villaları bodrum

ünlülerin villaları bodrum

Magazin dünyasının ünlü simalarının yeni ev tercihleri Bodrum'dan oldu. Bodrum, bu yaz ünlü simaların ev aldığı gözde yer oldu...

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

NFT piyasasında neler oluyor? Neredeyse sıfırladı!

NFT’lerin işlem hacimleri, 2022 yılı Ocak ayında yakaladığı rekor seviyeden yüzde 97 düşüş gösterdi. 2022 başında 17 milyar dolarlara çıkan işlem hacmi Eylül ayında 466 milyon dolara kadar düştü. Ünlülerin de piyasayı terk ettiği öğrenildi.

Ünlü emlakçıdan Bodrum'da 80 milyon liralık vurgun iddiası! Kar payı vaadiyle dolandırdı

Bodrum'da, vatandaşlardan kar payı vaadiyle para topladığı ileri sürülen bir emlak kiralama ve inşaat işleri yapan firma, bir süre ödeme yapıp, daha sonra ise ödemeleri durdurdu. 80 milyon liralık vurgun yaptığı iddia edilen firma sahibi gözaltına alındı

Nişantaşı'nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Nişantaşı'nda bulunan apartmanda ünlü isimleri dolandırıp kaçan apartman görevlisi ailesini de arkada bırakarak kayıplara karıştı.

Yonca Lodi: Metaverse'ten arsa topluyorum!

Son zamanların en popüler sosyal dijital uygulaması olan metaverseye olan rağbet gün geçtikçe artıyor. Ünlülerin yeni yatırım merkezi metaverse mi oluyor?

Kanyon AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? 

Lüks markaların bulunduğu ve ünlülerin sıkça gittiği Kanyon AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. 2006'da hizmete sunulan Kanyon AVM'nin değeri belli oldu...

Ünlü markalardan Bodrum çıkarması!

Bodrum'a yapılan yatırımlar katlanıyor. Ünlü restoran markaları, Bodrum'da yatırım yapmak için atağa geçti. İstanbul'dan da birçok ünlü marka Bodrum'a gidiyor.

Ünlü isimler hangi semtlerden ev almayı tercih ediyor?

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin lüks villaları...

Ünlülerin yatırımda tercihi gayrimenkul oldu!

Magazin dünyasının ünlü isimleri reklam ve dizilerden kazandığı gelirleri gayrimenkule yatırıyor. Peki hangi ünlü nereye yatırım yapıyor? İşte ünlü isimlerin gayrimenkul varlıkları...

Ünlülerin gayrimenkulde yeni gözdesi: Kaz Dağları!

Pandemiyle beraber izole yaşam sürmek isteyen ünlü isimler gözünü Kaz Dağları'na dikti. Magazin dünyasının sevilen isimleri bu bölgeden arsa ve ev arayışlarına girdi.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

ünlülerin villaları bodrum Haberi

ünlülerin villaları bodrum

Magazin dünyasının ünlü simaları gözlerini Bodrum'a dikti. Kovid-19 salgınıyla müstakil evlere olan talebin artmasıyla birlikte ünlüler de ev arayışlarını artırdı. 

Her yıl ünlülerin tatil için akın ettiği Bodrum'dan bu yaz birçok ünlü ev satın aldı. 

İşte Bodrum'dan ev alan ünlüler...

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, kazancını gayrimenkule yatırdı. 

Mavi'den bu yıl 1 milyon euro yani yaklaşık 8 milyon 712 bin lira kazanan ünlü oyuncunun Bodrum'dan aldığı yedi odalı lüks malikane için yaklaşık 12 milyon TL ödeme yaptığı ileri sürüldü. 

Güzel sunucu, Bodrum’da bulunan lüks bir Residence’taki 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL’ye aldı.

Esmersoy, Bodrum ve Bitez koyu arasında bulunan eşsiz manzarasıyla bilinen Caresse The Residences- Bodrum'da ev sahibi oldu. 

Esmersoy'un aldığı daire 1+1 ve 120 metrekare.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz de, hem Kovid-19...