19 / 04 / 2024

Ünlülerin yaşadıkları yer

Ünlülerin yaşadıkları yer

Magazin gazetelerini süsleyen isimlerden bazıları yüzlerce metrekare büyüklükteki evlerde otururken bazıları ise kutu gibi evde yaşıyor. İşte merak ettiğiniz ünlülerin evleri....

Bakan Özhaseki açıkladı: İsterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede şehit ailemizin evi hazır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesi için isterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede ev verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

Bitcoin geçen hafta yaşadığı kaybını telafi etti!

Kripto para piyasası önceki hafta yaşadığı kayıpları cuma günü ve hafta sonu geri almayı başardı. Algı nispeten daha olumlu bir görünüm kazandı. Uzmanlar, Bitcoin’in yeni haftada yukarı yönlü mü, yoksa aşağı yönlü mü hareket edeceğine karar vereceğini ifade ediyor.

Nişantaşı'nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Nişantaşı'nda bulunan apartmanda ünlü isimleri dolandırıp kaçan apartman görevlisi ailesini de arkada bırakarak kayıplara karıştı.

Çatalca ve Silivri'deki köylülerin arazi sorunlarına ilişkin araştırma önergesi verildi!

İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçelerindeki bazı mahallelerdeki köylülerin yaşadıkları arazi sorunlarının araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Nilüfer Belediyesi'nden OSB'lerin emlak vergisine ilişkin açıklama!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Nilüfer'in 'sanayi kenti' kimliğini mevcut haliyle korumak, ama 'tarım kenti' kimliğini büyütmek istiyoruz" dedi. Erdem, OSB'lerin emlak vergilerinden muafiyetiyle ilgili kararlar sebebiyle kaynak kaybı yaşadıklarını belirtti.

Kiracıların yüzde 61'i yaşadıkları bölgeden ev alamayacağını düşünüyor!

Ipsos’un 29 ülkeyi kapsayan araştırmasına Türkiye’den katılım gösterenlerin yüzde 61’i kiracı olarak yaşadıkları bölgeden ev alamayacakları düşüncesine sahip.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Ünlü isimlerin yaşadığı sitelerde aidatlar şok etti!

Gülşen’den Kıvanç Tatlıtuğ’a kadar birçok ünlü ismin yaşadığı sitelerde aidat fiyatları şok etti. Kira fiyatlarını aşan aidatlar ünlüleri isyan ettirdi.

Kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar!

Dünyanın bir çok ülkesine seyahat eden çift, kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar. Evlerindeki yangın sensöründen öyle bir şey çıktı ki, gözlerine inanamadılar.

Yaşadığınız bina depreme dayanıklı mı?

İzmir’i derinden sarsan ve can kayıplarına neden olan deprem sonrasında gözler yeniden konutların güvenirliliğine çevrildi. Peki yaşadığınız bina depreme dayanıklı mı?

Ünlülerin yaşadıkları yer Haberi

Ünlülerin yaşadıkları yer

Kadıköy Caddebostan’da oturan Tuba Büyüküstün, Anadolu Yakası’ndan ayrılamadı. İşletmeci Umut Evirgen ile ilişkisi olan Büyüküstün, yine aynı semtten kendisine 4+1 daire kiraladı. İkiz çocukları Toprak ve Maya’yla birlikte yaşayan ünlü isim, bu ev için de kesenin ağzını açtı. Güzel oyuncu, yeni dairesi için aylık 5 bin TL kira veriyor. 


Profesyonel manken olan, şimdilerde ise sunucu olarak karşımıza çıkan Deniz Akkaya  iki katlı 250 metrekarelik villada kızı Ayşe ve British Shorthair cinsi sevimli kedisi Pati ile yaşıyorlar. “Evin Ayşe’nin okuluna yakın olması önemliydi benim için. Yıllarca Boğaz’ın mavisini seyreden evlerde yaşadım. Biraz da yeşilin keyfini çıkarmaya karar verdim. Buranın bahçesi ve bulunduğu konum beni cezbetti. Hem şehrin kaosundan izole hem de merkezi bir noktada bulunuyor” diyen Akkaya, emlakçı aracılığıyla...