27 / 04 / 2024

urankent konutları

urankent konutları

Ankara'da lüks ve konforlu yaşamı kent merkezine yakın konuma getiren Urankent'teki projeler sayesinde bölge Başkent'in en fazla ve en hızlı değerini arttıran yerlerinden biri.

Urankent sakinleri iftar etkinliğinde bir araya geldiler!

“Hürrem ve Kanuni” Urankent’e iftara geldi. Sakinleriyle iftar programlarında bir araya gelmeye devam eden Urankent, bu kez Ramazan eğlenceleriyle konuklarına keyifli bir akşam yaşattı.

Urankent'te Anneler Günü Şenliği düzenleniyor!

Özel günlerde sakinleriyle bir araya gelmeyi geleneksel hale getiren Urankent, bu kez anneler ve çocuklarını “Anneler Günü Şenliği”nde ağırlamaya hazırlanıyor.

Ankara Urankent Konutlarına ilgi artıyor!

Başkent Ankara'da kaliteli ve konforlu yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Urankent'in sakinleri, tercih ettikleri projelerin en sezdikleri özelliklerini anlattı.

Timtaş Yönetim Elit Konutları'nı gezdi!

Timtaş Yönetim’in Ankara’da profesyonel yönetim hizmetleri görevine geldiği ve halen çalışmlarına devam ettiği Yenimahalle’de, “Urankent” adıyla bilinen mevkide bulunan Elit Konutları'nı ikinci sayısında ziyaret etti.

Ankara Urankent Konutlarına ilgi artıyor!

Başkent Ankara'da kaliteli ve konforlu yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Urankent'in sakinleri, tercih ettikleri projelerin en sezdikleri özelliklerini anlattı.

Gazi Çelik: Royal Plus Konutları lüks ve konforu bir arada sunuyor!

Konut almak isteyenlerin yeni gözdesi olan Urankent, hem bürokrasiye hem de eğlence merkezlerine yakın konumuyla üne çıkıyor. Pazarlama Müdürü Gazı Çelik; "Royal Plus Konutları lüks ve konforu bir arada sunuyor" dedi..

Royal Plus Konutları iftar organizasyonu gerçekleştirdi!

Uransan A.Ş.’ nin 5. Etap projesi “Urankent Royal Plus Konutları” tanıtımı için Yenimahalle Urankent Satış Ofisinin terasında 20 Temmuz 2014 tarihinde 60 kişinin katılımıyla iftar yemeği organizasyonu gerçekleşti...

Urankent Royal Plus Konutları'nda iftar yemekleri devam ediyor!

Uransan A.Ş.’ nin 5. Etap projesi “Urankent Royal Plus Konutları” tanıtımı için Yenimahalle Urankent Satış Ofisinin terasında 20 Temmuz 2014 tarihinde 60 kişinin katılımıyla iftar yemeği organizasyonu gerçekleşti.

Royal Plus Konutları'nda iftar yemeği organizasyonu yapıldı!

Uransan A.Ş.’ nin 5. Etap projesi “Urankent Royal Plus Konutları” tanıtımı için Yenimahalle Urankent Satış Ofisinde 11 Temmuz 2014 tarihinde 60 kişinin katılımıyla iftar yemeği organizasyonu gerçekleşti.

Royal Plus Urankent'te erken teslim müjdesi!

ran Holding’e bağlı Uransan A.Ş. tarafından Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Yenimahalle Urankent’te 30 Ağustos 2014'de tamamlanacak olan Royal Plus Konutlarında daire teslimleri 20 Haziran 2014 tarihinde başladı.

Uran Holding Royal Plus'da konutlar erken teslim ediliyor!

Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş. tarafından Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Yenimahalle Urankent’te 30 Ağustos 2014'de tamamlanacak olan Royal Plus Konutlarında daire teslimleri 20 Haziran 2014 tarihinde başladı.

Royal Plus Konutları'nda yüzde 0 faiz imkanı!

Ankara'nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Yenimahalle Urankent'te Ocak 2013'de inşaatına başlanılan Royal Plus Konutları'ndan daire sahibi olmak isteyenlere özel şartlarda yüzde 0 faizle kredi imkanı sağlanıyor.

Urankent Royal Plus Konutları'nda bruch organizasyonu düzenlendi!

Uransan A.Ş.’ nin 5.etap projesi “Urankent Royal Plus Konutları” tanıtımı için Yenimahalle Urankent Satış Ofisinde 31 Mayıs 2014 saat:11:00 ile 15:00 arasında Brunch organizasyonu 60 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Royal Plus Konutları’nda 219 bin TL'den başlıyor! Sıfır faiz imkanı!

Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Yenimahalle Urankent’te Ocak 2013 de inşaatına başlanılan Royal Plus Konutları’ndan daire sahibi olmak artık çok kolay. Projede sıfır faiz imkanından yararlanmak mümkün...

Royal Plus Konutları'ndan kredi destek kampanyası: Yıl sonuna kadar taksitler firmadan!

Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş. tarafından Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Yenimahalle Urankent’te Ocak 2013 de inşaatına başlanılan Royal Plus Konutları’ndan kredi destek kampanyası: Yıl sonuna kadar taksitler firmadan...

Royal Plus Konutları'nda kredi destek kampanyası! 208 bin TL'ye!

Ankara’da inşa edilen Royal Plus Konutları kredi destek kampanyalı satışlarına başladı. Royal Plus Konutları, Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş. tarafından Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Yenimahalle Urankent'te inşa ediliyor...

urankent konutları Haberi

urankent konutları

Ankara'da, lüks ve konforlu yaşamı kent merkezine yakın konuma getiren projeleriyle öne çıkan Urankent, çevresinin değerini yükselten bölgelerin başında geliyor. İnşa ettikleri projeler sayesinde ismi Urankent' olarak yerleşen semte geldiklerinde bölgenin oldukça bakir olduğunu kaydeden Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, bölgenin şu an değerini katlayarak artırdığım bildirdi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na en yakın konut projelerinin bulunduğu bölgenin konumu itibariyle ev almak isteyenlerin olduğu kadar yatırımcının da dikkatini çektiğini vurgulayan Çelik, "Anadolu Bulvarı Protokol Caddesi üzerindeki bölgede ilk projemiz Urankent 1. Etap Konutları inşa etmemizin ardından bölge hareketlenmeye başladı Daha sonra sırayla Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus projelerimizi tamamlarken, 6. projemiz Queen Parkla bölge de ciddi anlamda büyümeye başladı Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük tema parkı olacak Ankapark'a...