17 / 04 / 2024

Ürgüp ruhsatsız gayrimenkul

Ürgüp ruhsatsız gayrimenkul

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Arşiv kayıtlarında ve yerinde yapılan incelemeler ile daha önceden yapılan tebligatlara rağmen, ruhsat eki onaylı mimari projeye aykırı imalatların bulunduğu tespit edilmiş,

Ürgüp Belediyesi 3 bin metrekarelik arsa satacak! 

Nevşehir İli Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir Ürgüp Kayakapı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 3 bin 40 metrekare olara belirtildi.

Ürgüp'te asfalt çalışmaları başladı!

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Mehmet Dinler bulvarından Başlayarak Evka kavşağına kadar devam eden, sıcak asfalt, bordür ve kaldırım yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Ürgüp'teki eski okul binası semt konağı oluyor!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Aksalur Mahallesinde bulunan eski okul binası, Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın girişimleri sonucunda Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından Ürgüp Belediyesine devredildi.

TOKİ Ürgüp Karain Konutları ne zaman teslim edilecek?

Kanserli köy olarak bilinen Ürgüp’ün Karain köyünü taşımak için yapılan TOKİ evleri parselizasyon hatası bulunduğu gerekçesiyle 2 yıldır boş. TOKİ çözümün Ürgüp Belediyesinde olduğunu belirtti.

Adana'da ruhsatsız kafeteryanın yıkımında olay çıktı!

Ruhsatsız olduğu iddia edilen kafeteryayı yıktırmamak için polisle silahlı çatışmaya giren üç zanlı tutuklandı. Kaçak yapının sahipleri, Hüseyin Sözlü'nün kendilerine ruhsat sözü verdiğini söyledi

Ürgüp yapılaşmada doyuma ulaşıyor!

Ürgüp'te faaliyet gösteren inşaat firmaları, müteahhitler, emlakçılar, inşaat sektörünün tedarikçileri, yapı denetim firmaları, STK Başkanları, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı ile Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın da katıldığı toplantıda bir araya geldi.

Adana Seyhan'da ruhsatsız kafenin yıkım kararına tepki!

Adana'da ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Seyhan Nehri kenarındaki Zübeyde Hanım Parkı'nda yıkım kararı alınan kafenin yıkımına tepki gösterildi.

Serdar İnan: Kurtuluşumuz inşaatta, bizim petrolümüz gayrimenkul!

Serdar İnan, “Yüksek teknoloji üreten bir ülke olmak için 20-30 sene lazım. Oysa, 5 yıl içinde yabancıya yılda 60 milyar dolarlık gayrimenkul satar hale gelebiliriz. Bence kısa vadede kurtuluşumuz inşaatta, bizim petrolümüz gayrimenkul” dedi.

Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Özkanca tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Ataşehir, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Ürgüp Belediyesi'nden Ortahisar Belediyesi'ne arazi!

Ürgüp Belediyesi adına kayıtlıvtarla vasıflı taşınmaz Ortahisar kasabasının güneş enerjisi paneli tesisi kurması amacıyla Ürgüp Belediye Meclisince verilen karar doğrultusunda Ortahisar Belediyesine aylık 1 TL sembolik ücretle tahsis edildi.

Çevre Şehircilik Bakanlığı yetkilileri Ürgüp'te!

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri Bakanlığın Ürgüp'e kazandırdığı 2 Milyon TL ödenekle Ürgüp Belediyesi tarafından yaptırılan parkı inceledi..

Ürgüp'e 2 milyon TL'lik park!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından sağlanan ödenekle Ürgüp'e kazandırılan ve belediyemizin yaptığı ihaleyi alan firma tarafından alanda planlanan çalışmalar devam ediyor.

Samsun Kızılırmak'taki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılırmak Deltası'ndaki yapıların ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkımına başlandı. Kızılırmak Deltası'ndaki yazlık ve villaların olduğu bölgeye giden Büyükşehir, ev sahiplerinin tepkisiyle karşılaştı.

Ürgüp ruhsatsız gayrimenkul Haberi

Ürgüp ruhsatsız gayrimenkul


Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Arşiv kayıtlarında ve yerinde yapılan incelemeler ile daha önceden yapılan tebligatlara rağmen, ruhsat eki onaylı mimari projeye aykırı imalatların bulunduğu tespit edilmiş, imar kanununun 32. ve 42. maddeleri gereğince 1270 ada 14 parselde yer alan söz konusu taşınmazda, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Belediyemiz İtfaiye, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından hukuk çerçevesinde gereken yapılmıştır."


Ürgüp...