27 / 04 / 2024

Uşakta arsa fiyatları

Uşakta arsa fiyatları

Uşak İli Merkez'de yer alan 9.356,12 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa, Uşak 1. İcra Dairesi tarafından 2 temmuz 2015 günü saat 14:15 ile 14:30 arasında satışa çıkarılıyor.

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar adeta dudak uçuklattı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son günlerde peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Dün gelen zamdan sonra bugün demirin tonuna bir zam daha geldi. Zamlar sonrası demir fiyatları adeta dudak uçuklattı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Otobüs biletleri 500, uçak bileti fiyatları 1.650 lira taban fiyattan başlıyor! Şehirlerarası ulaşımda akaryakıt şoku!

Akaryakıt zamları, otobüsten uçağa ülke içi ulaşımı da etkiledi. Otobüs bileti fiyatları 500 liradan, uçak bileti fiyatları ise 1.650 lira taban fiyattan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Bu ilde ev ve arsa fiyatları resmen 10 katına çıktı! Emlakçılar talep artışına yanıtsız kalıyor!

Türkiye'de plaj ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde ev ve arsa fiyatları hayrete düşürüyor. Yılda binlerce yabancı turist ağırlayan bu bölgelerde nüfus artışının ev ve arsa fiyatlarını artırdığı biliniyor.

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerin konaklama fiyatları cep yakarken lahmacun fiyatı resmen uçtu. Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi. 

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Nisan hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları yeni haftaya zamla başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam yapıldı. Fiyatlar resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen uçtu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrasında demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 10 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

1 ton demir fiyatı resmen uçtu! Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 31 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bu hafta rekor zam geldi. Haftanın başından itibaren üst üste zam gelen 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç lira? 31 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasından sonra kuralar çekilmeye başlandı. TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman, ödemeleri nasıl yapılacak, arsa fiyatları ne kadar?  

İstanbul'da satılık ve kiralık konut fiyatları uçtu! Herkes rotayı o ile çevirdi! Ucuza ev ve arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul'da yabancı yatırımcıların da yoğun ilgisinin ardından konut ve arsa fiyatları resmen fırladı. Arsa almak isteyenler şehir tercihlerini değiştirdi. İşte ayrıntılar...

Uşakta arsa fiyatları Haberi

Uşakta arsa fiyatları

Uşak İli Merkez'de yer alan 9.356,12 metrekare yüzölçümlü arsa 2 milyon 339 bin TL bedelle Uşak 1. İcra Dairesi tarafından açık arttırma usulüyle satışa çıkarılıyor. 


Satışa konu olan taşınmaz Uşak Sivaslı- Karahallı ilçe yolları ile Denizli yolu güzergahı üzerinde bulunması şehir merkezine yakınlığı ile ulaşımı kolay olup, kamu ve belediye hizmetlerinden tam olarak faydalanmaktadır.


Kıymeti: 2.339.030.00 TL

1. Satış Günü: 02/07/2015 günü 14:15 14:30 arası

2. Satış Günü: 27/27/2015 günü 14:15 14:30 arası


Satış Şartları:

1-İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüchanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda...