28 / 03 / 2024

Üsküdar Belediye Hizmet Binası nerede

Üsküdar Belediye Hizmet Binası nerede

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz ve birim müdürleri, kaba inşaatı tamamlanan Üsküdar Çavuşdere Kongre Merkezi ve Belediye Hizmet Binası’ndaki son durumu yerinde görmek için inşaat alanını gezdi...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm müjdesi: Vatandaşlar ek bir bedel ödemeden ya da makul bir katkıyla yeni evlerini alabilir!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'daki kentsel dönüşüm projelerine değindi ve 33 mahalle için imar ve finansal planlama başta olmak üzere tüm şartların hazır olduğuna dikkat çekti. İşte Hilmi Türkmen'in o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

Üsküdar'da 5 yılda 50 bin bağımsız bölüm yenilecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, son 10 yılda Üsküdar'da 30 bin bağımsız bölüm yenilediğini ve 5 yılda da en az 50 bin bağımsız bölümü yenileyeceklerini açıkladı. 

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi'nden satılık 7 konut!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar'da yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Aralık'ta yapılacak.

Üsküdar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık bina!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan binayı kiraya verecek. Kiralama ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediyesi, Şile'deki konut imarlı arsayı satıyor! Arsa arayanlar şimdi bakın!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Domalı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi 40 adet konut satacak! Konut fiyatları tek tek belli oldu!

İstanbul ili, Üsküdar Belediye Başkanlığı’na ait 40 adet konut satışa çıkarıldı. Açık artırma ile satılacak konutların ihalesi 9 Kasım’da yapılacak.

İstanbul Üsküdar Belediyesi Çengelköy'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı Çengelköy Güzeltepe'de yer alan 1.436,57 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediye Hizmet Binası nerede Haberi

Üsküdar Belediye Hizmet Binası nerede


Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz ve birim müdürleri, kaba inşaatı tamamlanan Üsküdar Çavuşdere Kongre Merkezi ve Belediye Hizmet Binası’ndaki son durumu yerinde görmek için inşaat alanını gezdi ve çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldı.


İki etap ve toplamda 84 bin 600 metre kare kapalı alandan oluşacak Çavuşdere Kongre Merkezi ve Belediye Hizmet Binası projesinin ilk etabının 2016 yılının Nisan ayında, 2. etabının ise 2017’de bitirilmesi amaçlanıyor. 


Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz, 160 işçinin bitirmek için geceli, gündüzlü çalıştığı inşaat sahasını, beraberindeki Başkan danışmanı Ali Çiçek ve birim müdürleriyle birlikte ziyaret etti. Gezi sırasında Başkan Yardımcısı Ayaz ve birim müdürleri, kaba inşaatı biten yeni hizmet binasının tamamlanmasının ardından kimin hangi kata yerleşeceği konusunda bilgilendirildi.


Mevcut belediye binasının taşınmasıyla Üsküdar  büyük bir meydana kavuşacak....