25 / 04 / 2024

uzay manzaralı daireler astrum

uzay manzaralı daireler astrum

Regnum Astrum Towers'da daire fiyatları 117 bin YTL'den başlıyor.

Lagoon Bodrum'da göl manzaralı daireler 12 ay taksit fırsatıyla! Yeni proje!

Lagoon Bodrum'da konut satışları yüzde 50'si peşin, kalanı 12 ay taksit fırsatıyla başladı. Peki Lagoon Bodrum projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Lagoon Bodrum ile ilgili merak edilenler... 

AND Frekans 2018 fiyatları!

AND Frekans 2018 fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçirilen projede deniz ve Adalar manzaralı daireler bulunuyor. 

Nef Ataköy 22’de yaşam başlıyor!

Nef, 2016 yılının “En İyi Rezidans” projesi seçilen Nef Ataköy 22’de daire teslimlerine başladı. Ataköy'de 25 bin m2'lik bir alanda yer alan toplam 1493 konuttan oluşan Nef Ataköy 22 projesinde, 1+1’den 4+1’e değişen büyüklükte deniz ve şehir manzaralı daireler bulunuyor.

Kesintisiz deniz manzaralı daireler Rotamavi'de!

APG İnşaat Yatınm'ın Kartal' da hayata geçirdiği Rotamavi projesine konut alıalan büyük ilgi gösteriyor.

Propa Vista'da adalar manzaralı daireler ön satışta!

Markalı konut sektöründe, en seçkin lokasyonlarda projeler geliştiren Propa, Kartal’ın en iddialı ve yenilikçi projesi olmaya aday yeni projesinde ön satışlara başladı.

Royal Garden Kartal'da Adalar manzaralı daireler!

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden projesindeki daire satış fiyatları 399 bin 200 TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Selective Blue'da adalar manzaralı daireler için ön talep toplanıyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor.

Kavaklı Yasemin Evleri'nde deniz manzaralı daireler 36 ay 0 faizle!

Yasemin Evler projesinde 2+1 116’m2’den 5+2 298 m2’ye kadar değişen daire tipleri yer alıyor. Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda.

Yasemin Evleri'nde 36 ay 0 faizle deniz manzaralı daireler!

Yasemin Evler projesinde 2+1 116’m2’den 5+2 298 m2’ye kadar değişen daire tipleri yer alıyor. Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda.

Zer Bostancı'da 750 bin TL’den başlayan ön talep fırsatı!

Zer Bostancı projesi, şehir hayatından kopmadan, dalından kiraz yemenin keyfini yaşamak isteyenleri, deniz manzaralı daireler ile huzur dolu bir hayata davet ediyor. Proje, 750 bin TL’den başlayan ön talep fiyat avantajıyla dikkat çekiyor

Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü Projesi!

Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü Projesi 'nde göl ve deniz manzaralı daireler yer alacak. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek projenin detayları henüz netleşmedi.

The Kayseri Forum Residences'ta Erciyes manzaralı daireler!

Kayseri'nin ilk ve tek rezidans projesi olan The Kayseri Forum Residences, şehrin kalbinde Forum AVM arazisi yanında hayata geçiriliyor. Projede daireler Erciyes manzarasına sahip.

Yalıkavak Nicchia ne zaman teslim?

Toplam 11 adet villadan oluşan Nicchia Bodrum 45 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede marina ve deniz manzaralı daireler bulunuyor. Peki Yalıkavak Nicchia ne zaman teslim edilecek?

uzay manzaralı daireler astrum Haberi

uzay manzaralı daireler astrum

İstanbul Haramidere'de 34 bin metrekare üzerine inşa edilen, Regnum Astrum Towers projesinde daire fiyatları 117 bin YTL ile 218 bin YTL arasında değişiyor.

Regnum Astrum Towers, Türkiye'nin gözlemevine sahip ilk ve tek konut sitesi, uzay manzaralı daireleri için 2 avantajlı alternatif sunuyor. Uzay manzaralı daire sahibi olmak isteyenler, banka kredisine 60 aya kadar yüzde sıfır faiz ya da peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı yakalayacak. Banka kredisi kullananlar 120 aya kadar taksit imkanına sahip olacak.

Regnum Astrum Towers projesi, 18'i dubleks olmak üzere, toplam 1.285 daireden oluşuyor. Daireler 56, 59, 80, 102 ve 128 metrekare arasında değişiyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle her gelir seviyesine hitap eden Astrum Towers'daki binaların ısı, ses, temel ve bodrum yalıtımı...