16 / 04 / 2024

uzmanlar altın açıklaması

uzmanlar altın açıklaması

Çarşamba günü açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra altın fiyatlarında yaşanan dalgalı seyir de sürüyor. Peki yatırım uzmanları altınla ilgili neler diyor? İşte detaylar....

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın açıklaması! Hedef 3 bin TL!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirterek gram altının 3 bin lira olacağını söyledi. 

Altın yükseliyor! Elinde 1 gramı bile olanlar aman dikkat! Çeyrek altın bugün kaç TL? 22 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın aşıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 22 Aralık 2023 Cuma altın fiyatları.

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Altını olanlara müjde! Uzmanlar resmen açıkladı! 2024 altının yılı olacak!

Ortadoğu’daki çatışmaların daha geniş alana yayılabileceği tedirginliğiyle ons altın fiyatları 2 bin doları aştı. Dün gün içinde 2 bin doların altına inse de Dünya Bankası’ndan gelen açıklamalarla tekrar 2 bin doların üzerine çıktı. Uzmanlar yeni zirvelerin yakın olduğunu belirtiyor.

Bu haberi okuyan soluğu kuyumcuda alacak! Gram altın için net konuştu: Altın alım zamanı mı?

Piyasalar, Hamas ve İsrail arasındaki artan çatışmaların etkisi altında gerilirken, altın ve döviz fiyatları yükselişe geçti. Gram altın fiyatları rekor seviyeleri aşarken, uzmanlar altın yatırımcıları için önemli bir açıklama yaparak gram altının geleceği hakkında bilgi verdi.

Altında en az bir yıl beklemeli diyen Hatice Kolçak'tan altın değerinde uyarı: Bu seviyeler alım fırsatı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımcılarına kritik açıklamalarda bulundu. Gram altın 1754 liradan işlem görürken Kolçak'tan altın almak isteyenler için altın değerinde uyarı geldi. İşte Hatice Kolçak'tan altın açıklaması...

Piyasanın kurdundan flaş altın açıklaması geldi! O tarihte parası olan bile alamayacak!

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği ve araştırdığı altın fiyatlarındaki hareketlilik gündemdeki yerini korurken, fiyatların zirve yapacağı tarih de açıklandı. O tarihte parası olan bile alamayacak...

Altında balans ayarı bozuldu! Altın fiyatları resmen çakıldı! Yatırımcılar neye uğradığını şaşırdı!

Güçlü dolar ve ABD tahvillerinin, alternatif yatırımları cazip hale getirmesi ile beraber altın fiyatları resmen çakıldı. Uzmanlar altının 1.900 doların üzerine çıkması için doların ve tahvil getirilerinin zayıflaması gerektiğini söylüyor.

EKK'dan yastık altındaki altınlar için ilk açıklama geldi! Yastık altında altını olanlar dikkat! Yeni model geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında toplanan EKK toplantısında yastık altındaki altın açıklaması geldi. Ekonomiye kazandırılması beklenen yeni modelle sistemin değiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

Altında yeni yılın rotası belli oldu! Yeni rekorlar gelecek! Uzmanlar altının yeni rotasını peş peşe açıkladı!

2024’e kadar yeni rekorlar kırması öngörülen altın fiyatları, yatırımcılar için önemli bir odak noktası durumuna geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yol haritasını paylaştı. İşte detaylar...

Uzmanlar altının yeni rakibini açıkladı! Altın fiyatları yüzde 5 artarken onun fiyatı yüzde 40 arttı!

Uranyum fiyatları Japonya'da 2011 yılında meydana gelen Fukushima nükleer felaketinden bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Uzmanlar fiyatların daha da yükselebileceği ve bu nedenle arz sıkıntısı yaşanabileceği hususunda uyardı.

uzmanlar altın açıklaması Haberi

uzmanlar altın açıklaması

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen altın fiyatları piyasalardaki gelişmelerden etkilenmeye devam ediyor. Çarşamba günü açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra altın fiyatlarında yaşanan dalgalı seyir de sürüyor.

Peki yatırım uzmanları altınla ilgili neler diyor? Altında son durum ne? İşte detaylar....


Patronlar dünyasında yer alan habere göre, güçlü dolar baskısıyla gözde birçok yatırım aracının fiyatları dip yaparken, bu sürecin bir alım fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiği belirtildi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, dünyaca ünlü finans uzmanı ve yazar Robert Kiyosaki'den yatırımcılara kasırga uyarısı geldi.

<#esim3>

Dünyaca ünlü finans uzmanı ve yazar Robert Kiyosaki yaptığı açıklamada, şu anda dünyanın en büyük ucuzluk fırsatının içerisinde olduklarını söyleyerek, "Kendinize dikkat edin” uyarısı yaptı. Robert Kiyosaki ayrıca altın gibi bazı varlıklara yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu...