19 / 04 / 2024

Uzun Çarşı Rehabilitasyon Projesi

Uzun Çarşı Rehabilitasyon Projesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Çağın gerekliliklerine uygun hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. SESOB ve bölge esnafımızın katkıları ile Uzun Çarşı’da yenileme çalışmalarımızı başlatıyoruz, dedi.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Arçelik 2171 JEB No Frost 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Arçelik No Frost Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ile hızlı dondurma ve hızlı soğutucu özelliklerini kullanarak gıdaları uzun süre muhafaza eder. 

Arçelik 8 Çekmeceli Derin Dondurucu'da indirim fırsatı! 15 Mart'a kadar aldın aldın! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik 2781 EB Çekmeceli Derin Dondurucu, 8 çekmecesi, geniş iç hacmi ve 4 mevsim mutfağınızda tazeliği koruyan No Frost teknoloji sistemi ile uzun ömürlü kullanım sunuyor. 

Hızlı dondurma teknolojisine sahip Arçelik buzdolabı gıdalarınızı aylarca muhafaza etsin! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Yiyeceklerim uzun süre buzdolabında bozulmadan kalsın diyenler için Arçelik, koku önleme sistemi ve gıdaları  gün ışığından korumak için gelişmiş teknolojisiyle buzdolabı arayışı içinde olanların karşısına çıkıyor. 

Arçelik 570475 MB No Frost Buzdolabı kaç TL, en uygun nereden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

'Yeni Nesil İkili Soğutma Teknolojisi AeroFresh' ile öne çıkan Arçelik 570475 MB No Frost Buzdolabı, daha az nem kaybı, daha uzun süre tazelik sunuyor. Peki Arçelik 570475 MB No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne?

Microsoft'un Ceo'sundan başarı için tavsiyeler!

Bir çok insan hayatında başarılı olmanın yollarını arıyor. Peki uzun vadede başarılı olmak için neler yapılması gerekiyor? Microsoft'un Ceo'su Satya Nadella, bir işte başarılı olmak için yapılması gerekenleri anlatıyor. İşte detaylar...

Uzun süreli başarı için Jack Ma'dan 5 önemli tavsiye!

Alibaba şirketinin kurucusu Jack Ma'dan uzun süreli başarılı olunmanın 5 önemli tavsiyesi. Peki uzun süreli başarıyı yakalamak için ne yapılmalı? İşte cevabı...

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Arıçam Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Arıçam Orman Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Uzun tarafından kuruldu. 

Sakarya Tarihi Uzunçarşı açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Uzunçarşı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Tarihi Uzunçarşı’daki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını ve 9 Kasım Cuma günü 14.00’da açılışının yapılacağını müjdeledi.

Kabataş Martı Projesi'ne eleştiriye tazminat davası!

Kabataş iskelesinin proje mimarı Hakan Kıran'ın, yazdığı makalede kişilik haklarını zedelediği iddiasıyla araştırmacı Cihan Uzunçarşılı Baysal aleyhine açtığı 1.000 liralık tazminat davasının görülmesine devam edildi

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda sona gelindi!

Aksaray’da çok uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren eski terminal binası Piri Mehmet Paşa Çarşısı'na dönüştü.

Uzun Çarşı Rehabilitasyon Projesi Haberi

Uzun Çarşı Rehabilitasyon Projesi

SESOB 2. Olağan Başkanlar Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Çağın gerekliliklerine uygun hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. SESOB ve bölge esnafımızın katkıları ile Uzun Çarşı’da yenileme çalışmalarımızı başlatıyoruz. Bölge esnafımızın ticari hayatına katkı sunacak projemiz ile esnaf ve sanatkârımız daha iyi standartlarda hizmet sunacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 2. Olağan Başkanlar Toplantısına katıldı. Pamukova İlhan Tan Tesislerinde gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, SESOB Başkanı Hasan Alişan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile çok sayıda esnaf odası başkanı katıldı. Programın açılış konuşmasında söz alan Alişan, SESOB tarafından yürütülen faaliyetler ve eğitim çalışmaları ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.


Önemli Bir Adım

Uzun Çarşı Rehabilitasyon Projesi’nin gelişime ayak uyduracak...