26 / 04 / 2024

Vadi Kartepe iletişim

Vadi Kartepe iletişim

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Vadi Koru iletişim!

Kağıthane Vadi Koru iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Vadi Koru projesi için ön talepler toplanıyor...

Vadi Koru iletişim bilgisi!

İstanbul Kağıthane-Ayazağa bölgesinde hayata geçirilen Vadi Koru projesinde 246 adet konut ve 92 adet ofis bulunuyor. Vadi Koru iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim!

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan projede konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim!

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 939 55 33 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu ortaklığında inşa edilecek.

Vadi Yaka Cadde satış ofisi iletişim!

Vadi Yaka Cadde satış ofisi iletişim için 0212 488 48 04 telefon numarasını arayabilirsiniz. İstanbul Başakşehir'de inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Başakşehir Vadişehir satış ofisi iletişim!

Başakşehir Vadişehir satış ofisi iletişim için 0212 415 41 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ödemeleri 48 ay vade farksız taksit şeklinde yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

İzmir Karşıyaka 360 iletişim!

Yüksek Vadi Evleri'nin etabı olarak yükselen proje İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa ediliyor. İzmir Karşıyaka 360 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 370 74 74 olarak belirlendi.

Vadi Marmara Residence iletişim!

Florya İnşaat imzası ile inşa edilen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Vadi Marmara Residence iletişim bilgileri 0212 871 41 51 olarak belirlendi.

Oran Marina Ankara satış ofisi iletişim!

Oran Marina Ankara satış ofisi iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Eymir Gölü ve Vadi manzaralı dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 258 bin TL'den başlıyor.

Vadi Yaka Başakşehir iletişim!

Vadi Yaka Başakşehir iletişim numarası 0212 488 48 04. Botanik Parkı’na 5 dakikalık yakınlıkta hayata geçirilen projede daireler 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Vadi Yaka Fuzul İnşaat iletişim!

Vadi Yaka Fuzul İnşaat iletişim için 0212 488 48 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 460 bin TL'den başlangıç gösteren proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Vadi Kartepe iletişim Haberi

Vadi Kartepe iletişim

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan    Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir,...