29 / 03 / 2024

Vadiyaka Cadde ihalesi

Vadiyaka Cadde ihalesi

Vadiyaka Başakşehir dükkan fiyatları cephelerine göre değişiyor. 361 adet konut ve 56 adet dükkandan oluşan proje Fuzul İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

17 soruda Vadiyaka projesi!

Vadiyaka projesi Fuzul Yapı tarafından İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Projede yer alan cadde dükkanlarından 50'si yatırımcılara açık artırma yoluyla sunuluyor. İşte 17 soruda Vadiyaka projesi...

Vadiyaka Cadde ihalesi 13 Ocak'ta değerlendirilecek!

Başakşehir’de konut yapan ilk özel firma Fuzul Yapı, 1 milyon 42 milyon TL ciro karşılığında kazandığı ihale ile bölgenin gelişmesine katkıda bulunan yatırımlarına devam ediyor. Fuzul Yapı, Vadiyaka Cadde ile 50 ticari ünitesini yatırımcılara açıyor.

Kuzey Cadde'de 50 cadde dükkanı bugün açık artırmayla satışta!

Kuzey Cadde projesinde yer alan 50 cadde girişli dükkanın açık artırma ihalesi bugün gerçekleştirilecek. İkitelli Sağlık Kampüsüne komşu konumda bulunan projede metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. 

Kuzey Cadde'de 50 dükkanın açık artırması için son 7 gün!

Kuzey Cadde'de 50 dükkan için yapılacak açık artırma ihalesi için son 7 gün kaldı. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Kuzey Cadde projesindeki dükkanlar 27 Mayıs'ta satışa sunuluyor. 

Yalı Ataköy cadde dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunulacak. Projede cadde dükkanlarının alanları 156 metrekare ile 646 metrekare arasında farklılık gösteriyor...

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Temaşehir Konya 42. Cadde dükkan ihalesi ertelendi!

Torkam İnşaat tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Temaşehir Konya 42. Cadde projesinde satışa sunulan dükkanların ihalesi ertelendi...

Konya 42.Cadde dükkan satış fiyatları!

Konya 42.Cadde dükkan satış fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. 42.Cadde projesinin ihalesi 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek...

Konya 42.Cadde için son başvuru tarihi 12 Mayıs!

Konya 42.Cadde için son başvuru tarihi 12 Mayıs olarak belirlendi. 14 Mayıs'ta ihalesi yapılacak olan 42.Cadde'de dükkan fiyatları 160 bin TL'den başlıyor...

42. Cadde dükkan fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO güvencesiyle Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen 42. Cadde projesinde dükkan ihalesi 14 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Peki 42. Cadde dükkan fiyatları ne kadar?

42.Cadde Konya dükkan fiyatları!

42.Cadde Konya dükkan fiyatları 100 bin TL'den başlıyor. 42.Cadde'de dükkanların ihalesi 14 Mayıs'ta gerçekleştiriliyor...

Torkam İnşaat 42. Cadde ihalesi ne zaman?

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen 42. Cadde projesinde dükkan fiyatları KDV dahil 100 bin TL'den başlıyor. Peki Torkam İnşaat 42. Cadde ihalesi ne zaman?

Temaşehir Konya 42.Cadde dükkan ihalesi 14 Mayıs'ta!

Temaşehir Konya projesinin ticaret alanı 42.Cadde'de 163 dükkan 14 Mayıs'ta ihale ediliyor. 42.Cadde dükkan fiyatları 100 bin TL ile 4 milyon 950 bin TL aralığında değişiyor...

Avrupa Konutları Başakşehir cadde dükkanları ihalesi!

Avrupa Konutları Başakşehir cadde dükkanları ihalesi 8 Nisan 2017 Cumartesi günü gerçekleştiriliyor...

Sakarya Serdivan 54.Cadde Çarşı ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Beledian Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan 54.Cadde'nin ihalesi yapıldı.Kapalı zarf usulüyle gerçekleşen ihalede, Yu Group Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti. ile Turkmall Yatırım Ve Havacılık A.Ş. "Serdivan Proje Ortaklığı" adı altında komisyona ortak teklif sundu.

Vadiyaka Cadde ihalesi Haberi

Vadiyaka Cadde ihalesi

Vadiyaka Konutları 18 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Vadiyaka Başakşehir dükkan fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 50 adet dükkanın açık artırma usulüyle satışa sunulduğu proje Fuzul İnşaat imzası taşıyor.


İstanbul Başakşehir'de yükselen Vadiyaka Cadde dükkanları açık artırma ihalesi 24 Ocak 2016 Pazar günü saat 10.00'da yapılacak. Proje toplamda 361 daire ve 56 dükkandan meydana geliyor. 


Daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen Başakşehir Vadiyaka'da banka kredisiyle vade uygulanıyor veya firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 


Vadiyaka Başakşehir dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor, 2 milyon 500 bin TL'ye kadar çıkıyor. Projede 2 adet kapalı yüzme havuzu, kafeterya, Türk Hamamı, sauna ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları...