25 / 04 / 2024

van bostaniçi konutları

van bostaniçi konutları

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 23 Ekim 2012'de Van Erciş Karataşlar Mevkii'ndeki konutların ve Van Bostaniçi konutlarının teslim törenine katılacak

TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

TOKİ verilerine göre kısa sürede teslim edilmesi planlanan konut sayısı 25 bin adet. Bu sayı 650 bin konut sözünün sadece yüzde 8'ini oluşturuyor. Peki TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

Prof. Dr. Ahmet Ercan Van depremi için tarih vererek yapılması gerekenleri açıkladı! Bu yapılar çok yorgun...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Van'ın, gelecekte olası bir depreme hazırlıklı olması gerektiğini söyleyerek, yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

Kahramanmaraş’ta Azerbaycan’ın finanse ettiği konutlar yükseliyor!

Azerbaycan’ın finanse ettiği Azerbaycan Mahallesi yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda, proje alanı içerisinde kalan Kültür Park’ın da yıkımına başlandı. Buna göre, alanda yeni konut ve iş yerleri yükselecek.

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

TOKİ'den depremzedelere müjde! İşte ödeme koşulları ve başvuru şartları

TOKİ'nin deprem bölgesinde inşa edeceği konutların ödeme koşulları belli oldu.

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! 221 konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Van 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 221 konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 510 konutluk yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesi için beklenen tarih geldi... Tam 510 konutluk yeni konut geliyor...

 Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 400 konutluk yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Tam 400 konutluk yeni proje geliyor... Kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! 510 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Van projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin Van projesinde 510 yeni konut yer alacak.

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! Tam 532 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini 17 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! 89 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

van bostaniçi konutları Haberi

van bostaniçi konutları

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 23 Ekim 2012'de Van Erciş Karataşlar Mevkii'ndeki konutların ve Van Bostaniçi konutlarının teslim törenine katılacak. Bu konutlarla birlikte Van genelinde 15 bin 341 konut, 27 okul, 24 cami, 10 ticaret merkezi ve 13 büfe teslim edilmiş...