19 / 04 / 2024

Van toki cami projesi

Van toki cami projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 10 milyon liraya yaptırılan 2 bin 500 kişilik caminin ibadete açıldığını belirten Atalay, çok hayırlı bir vesileyle Erciş'te bir araya geldiklerini ifade etti.

TOKİ Van 409 konut ihalesi yarın!

Van İli, Erciş İlçesi, Tekevler Mahallesi 409 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Van Tekevler'e 409 yeni konut!

Van İli, Erciş İlçesi, Tekevler Mahallesi 409 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Van 303 konut ihalesi bugün!

Van İli, Tuşba İlçesi, Bardakçı Mahalesi 303 Adet Konut , 1Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Van Tuşba 303 konut ihalesi yarın!

Van İli, Tuşba İlçesi, Bardakçı Mahalesi 303 Adet Konut , 1Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-İHALE) ihalesi 28 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Van TOKİ Şerefiye Mahallesi kura!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesinde yer alan 425 adet konut kuralı satışa çıkıyor. İşte, Van TOKİ Şerefiye Mahallesi kura tarihi...

Van Eski Kara Yusuf Paşa Cami TOKİ'ye devredildi!

Van’ın Erciş ilçesinde 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen yıkıcı depremde ağır hasar gören Eski Kara Yusuf Paşa Cami’nin mülkiyeti kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ’ye devredildi.

Van TOKİ Konutları'na 10 bini aşkın başvuru!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ayda 250 TL’ye emeklilere ev sözü vermesinin ardından Van’da başvurular başlamıştı. Van’da başvuruların 10 bini geçtiği öğrenilirken, çevre illerden gelenlerin başvurularının ise durdurulduğu bildirildi.

Erciş'te TOKİ tarafından yapılan cami yarın açılıyor!

Van'ın Erciş ilçesinde TOKİ tarafından çarşımerkezinde inşa edilen yeni cami yarın Cuma namazında ibadete açılacak. Yeni caminin isminin ise İl Müftülüğü tarafından belirleneceği kaydedildi.

TOKİ'nin Van Erciş'te inşa ettiği cami yarın açılacak!

Van’ın Erciş ilçesinde TOKİ tarafından çarşı merkezinde inşa edilen yeni cami yarın Cuma namazında ibadete açılacak. Yarın hizmete açılacak yeni caminin isminin ise İl Müftülüğü tarafından belirleneceği kaydedildi.

Bülent Arınç'tan Van TOKİ borçlarına yapılandırma müjdesi!

AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, seçim çalışmaları kapsamında Van’a gelen ve TOKİ borçları ile ilgili yapılandırma sözü ve Van’a bir bakan müjdesi veren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a teşekkür etti.

TOKİ Trabzon Araklı Kalecik cami restorasyonu ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon ili Araklı ilçesi Kalecik Mahallesi'nde cami restorasyon inşaatı tamamlama işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00 'de yapılacak.

TOKİ Trabzon Araklı Kalecik cami restorasyonu ihalesi 26 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon ili Araklı ilçesi Kalecik Mahallesi cami restorasyon inşaatı tamamlama işi yapım işi ihalesi 26 Mart'ta saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Van Korubaş 1 adet konut başvurusu bugün başlıyor!

TOKİ Van Korubaş 1 adet konut başvurusu bugün başlıyor. 3 oda 1 salon dairenin satışa sunulduğu projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Van toki cami projesi Haberi

Van toki cami projesi

Eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Dini hayat, dinimiz bizim için en önemli birleştirici unsurdur. Bizi birleştiren en fazla dinimizdir. Fitneye, bölücülüğe, her türlü ırkçılığa karşı bizi bir tutan, birlikte tutan bağımız inancımız ve dinimizdir" dedi.


Atalay, 23 Ekim 2011'de yaşanan 7.2 büyüklüğündeki depremde yıkılan Karayusufpaşa Camisi'nin yerine yaptırılan caminin açılış törenine katıldı. 


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 10 milyon liraya yaptırılan 2 bin 500 kişilik caminin ibadete açıldığını belirten Atalay, çok hayırlı bir vesileyle Erciş'te bir araya geldiklerini ifade etti. 


Deprem günlerinin ardından bölgeye yatırımlarının devam ettiğini anımsatan Atalay, şöyle konuştu:


 "Deprem günlerini hep birlikte yaşadık. Allah bir daha o acıları göstermesin. İlk akşam başbakanımızla birlikte geldiğimizde hala sarsıntılar devam ediyordu. O günden başlayarak bölgede sizlerin arasında depremin yaralarını sarmak için çalıştık...