28 / 03 / 2024

vanda imar fırsatçılığı

vanda imar fırsatçılığı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Van'da imar fırsatçılığı yapan insanlar olduğunu dile getirdi...

Rekabet Kurumu’ndan çimentoda fırsatçılık yapanlara büyük darbe!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin soruşturmalarına devam eden Rekabet Kurumu, toplam 19 teşebbüse daha soruşturma başlattı. Fırsatçılara göz açtırmayan Rekabet Kurulu, fırsatçılara büyük ceza yağdırdı.

Konut ve otomobil fırsatçılığına barkodlu takip!

Ticaret Bakanlığı konut ve otomobil sektöründeki fırsatçılığın önünü kesmek için harekete geçti. Bu kapsamda bakanlık yeni sistemi için çalışmalarına başladı. 

Kur yüzünden fırsatçılık yapan e-ticaret sitelerine Ticaret Bakanlığı'ndan ağır ceza!

Seçim sonrasındaki kur dalgalanmaları, internet üzerinden yapılan alışverişleri iptal etmeye başladı. Sipariş veren tüketicilerin şikayetlerini belirtmesi durumunda Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Fırsatçılık yapan e-ticaret firmalarına Ticaret Bakanlığı’ndan ağır ceza geldi. 

Kiracıların beklediği son dakika müjdesi sonunda geldi! Fırsatçı ev sahipleri için yasa çıkartılacak!

Son iki senede fahiş oranda artan kiralar vatandaşın gündeminde ilk sıralarda yer almayı sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ev sahipleri ve emlakçıların yaptığı fırsatçılık sebebiyle ortaya çıkan yüksek kiralar için harekete geçildi. 

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Fırsatçılığa caydırıcı ceza! Fahiş fiyat yapanlara hapis cezası geliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından birçok insanın evsiz kalması ile farklı şehirlere göç başladı. Birçok şehirde bu nedenle ev kiralarını arttıran ev sahiplerine fırsatçılıktan hapis cezası geldi. Yeni eklenecek madde ile 2 yıldan 5 yıla ceza verilecek. İşte detaylar…

Fırsatçı mülk sahipleri bu haber sizin için! Çok ağır cezalar geliyor!

Kahramanmaraş'ta başlayıp 11 şehri etkisi altına alan ve binler can kaybına neden olan deprem, binlerce kişiyi yerinden yurdundan etti. Binlerce kişinin evsiz kalması bölgede fırsatçılık yapılmasına neden oldu.  'Fırsatçı' mülk sahiplerine karşı sıkı denetim başladı.  

Fırsatçılara kötü haber! 100 bin liraya kadar ceza kesilecek

Kahramanmaraş’taki depremlerin ardından bölgedeki ailelerin göç ettiği illerden Konya’da, fırsatçılık yapıp ev kiralarına fahiş ücret uygulayan emlakçılara  ve ev sahiplerine 100 bin TL'ye kadar ceza verilecek

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

Yüzde 30-40 demiyorlar arttırıyorlar! Depremzede dinlemiyor fırsatçılık yapıyorlar

​Her kaza, bela yada afet durumunda kenetlenen ülkemizde maalesef ki kaos ortamlarında fırsatçılıkta bizim ülkemizde had safhada. En acı olayda bile vicdanlara yakışmayan uygulamalar oluyor. Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremin ardından bazı emlakçılar kiralarda fahiş fiyat uyguladı

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

Herkesi ilgilendiriyor! Deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler belli oldu!

Türkiye'nin birçok yerinden depremzedeler için yardım eli uzansa da bunu fırsat bilen dolandırıcılar nedeniyle depremzedelere zarar veriliyor. Peki deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler hangileri? İşte detaylar…

İslam Memiş fırsatçılara köpürdü! Bugün olmasa da hesap sorulacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Türkiye’nin bu zor zamanlarında fırsatçılık yapanlara köpürdü. İşte detaylar!

vanda imar fırsatçılığı Haberi

vanda imar fırsatçılığı


Van'da imar fırsatçılığı yaparak halkı kandırarak para koparmaya çalışan kişilerin olduğunu belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, " Van halkını kandırmaya çalışan kişilere itibar etmeyin, bu kişileri bize bildirin" dedi.


Van merkezde 20 bin hektar arazinin imar planını hazırlandığını belirten  Bayraktar, bu çalışmayı belediye ile inceleyeceklerini dile...