25 / 04 / 2024

Varlık köyü yangın

Varlık köyü yangın

Kent merkezine bağlı Varlık köyünde yalnız yaşayan Hüseyin Şener'e (80) ait tek katlı evde, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede sardığı evde mahsur kalan sağır, dilsiz ve felçli Şener, hayatını kaybetti.

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Batıyakası Köy ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan Zekeriyaköy'e 164 yeni konut geliyor! 

Batıyakası Köy projesinde ön talep süreci başladı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 164 konut bulunuyor. İşte Batıyakası Köy projesi ile ilgili merak edilenler...

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Kış yüzünü gösterdi! Sebze ve meyve fiyatları uçuşa geçti

Yaz aylarında tarladan çıkan mahsul ile sebze-meyvede fiyat artışları durmuştu. Kışın yüzünü göstermeye başlamasıyla birlikte yazlık sebze meyve ürünlerinde fiyatlar yeniden yükseldi.

Mercan Kıyı Vesen ön talep topluyor! Yeni proje!

Tuzla'da hayata geçirilen Mercan Kıyı Vesen projesi ön talep topluyor. Projede 158 adet yalı dairesi yer alıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

Alarko GYO, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladığını açıkladı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 10 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 10 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 75 bin TL'den başlıyor.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 26 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 15 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in gayrimenkullerini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

TF Varlık Kiralama portföy varlığını 650 milyon TL olarak belirledi!

TF Varlık Kiralama ihracını gerçekleştirdiği kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 150 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi...

Varlık köyü yangın Haberi

Varlık köyü yangın


Artvin'de bir evde çıkan yangında, yalnız yaşayan sağır, dilsiz ve felçli kişi yanarak öldü.


Kent merkezine bağlı Varlık köyünde yalnız yaşayan Hüseyin Şener'e (80) ait tek katlı evde, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede sardığı evde mahsur kalan sağır, dilsiz ve felçli Şener, hayatını kaybetti.


Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Şener'in yanmış cesedi, incelemelerinin ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.


Köy Muhtarı Fatih Gültekin, yangını köyün imamının kendisine haber verdiğini belirterek, "Koşarak eve gittim ama alevler her tarafı sarmıştı. İtfaiyenin çalışmasıyla yangın söndürüldü ancak maalesef Hüseyin amcamız yanarak yaşamını yitirdi" dedi.


Tek başına yaşayan Hüseyin Şener'e köylülerin baktığını ifade eden Gültekin, "Engelliydi. Evinden başka bir yere de gitmezdi" diye konuştu.


Yangının çıkış sebebi...