29 / 03 / 2024

Varlık şirketi borç

Varlık şirketi borç

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Varlık şirketine olan borç için ev satılabilir mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı 8 Türk şirketi!

Son dönemlerde yaşanan düşüşlerle yatırımcılarını hüsrana uğratan Borsa İstanbul güçlü bir yükseliş yakalarken, 300,1 bin takipçili Temettü Hocam, bu kez de dünyanın en büyük varlık fonu olan Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı Türk şirketlerini yazdı.

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Yükselen Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Can İduğ tarafından kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat  Anonim Şirketi Bağcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alphan Akgül tarafından kuruldu.

Albaraka Türk varlık kiralama şirketi kurdu!

Albaraka Türk, kurduğu varlık kiralama şirketiyle kira sertifikası alanındaki hedeflerini büyütüyor.

Varlık Turizm Ticaret Ve İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Varlık Turizm Ticaret Ve İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 6 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruluyor!

Bankalar sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruyor. Yeni yapıyla bankalar donuk alacaklarını bilançodan çıkaracak. Şirketler ise tek bir varlık yönetimiyle muhatap olacak.

Kamaç Gayrimenkul Varlık Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kamaç Gayrimenkul Varlık Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fındık tarafından kuruldu.

Dn Varlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dn Varlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Halk Varlık Finansal Kiralama'dan 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı!

Halk Varlık Finansal Kiralama, 635 milyon TL ihraç tavanı dahilinde 100 milyon TL nominal tutarda borçlanma aracı ihracını gerçekleştirdi.

Bereket Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik sermaye piyasası aracı notu!

Bereket Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu onayına sunulan; Sermaye Piyasası Aracı Notu'nu yayınladı. 

Kalkınma ve Yatırım Bankası'ndan varlık kiralama şirketiyle ilgili açıklama!

Kalkınma ve Yatırım Bankası, varlık kiralama şirketi kuruluşuna ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yayınladı. 

Varlık şirketi borç Haberi

Varlık şirketi borç

Bankaya olan borcum varlık şirketine devredilmiş. Ben emekliyim, bir de eski küçük bir evim var. Bu borç için evim satılabilir mi? Aynı şekilde çocuğumun da bankaya borcu var. Benim yanımda kalırsa onun borcu için benim evim satılır mı? 


Varlık şirketleri bankaların alacağını satın alır. Sonra bankanın yerine geçer ve alacağın tahsili için yasal yollara başvurur. Bu yolların arasında elbette icra takibi de vardır. Varlık şirketi bankalardan bu alacaklannı satın aldıktan sonra artık alacaklının yerine geçer ve alacaklılara ait her türlü haklannı kullanır. Sizin için icra takibi yaptıktan sonra evinize haciz tatbikini isteyebilir. Ancak evine haciz koyulan kimse icra dairesine karşı 'meskeniyet iddiası'nda bulunabilir. Bu bir taleptir. Şu demektir: Bir kimsenin tek evi varsa ve bu ev kendisinin sosyal durumu itibarıyla...