20 / 04 / 2024

Varlık yönetimi icra

Varlık yönetimi icra

İcra takibinin kesinleşmesinden sonra, alacağın tahsili için gidilebilecek yollardan biri icra dosyasında talep açmak. Peki, varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Önalan tarafından kuruldu.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

ABD'de federal mahkeme, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun kripto varlık yönetimi şirketi Grayscale'in spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu reddetme kararını bozdu. Bu karar kripto para piyasasında doping etkisi yaptı.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Bitcoin, XRP ve altcoinler’deki yükselişin nedeni ne?

Bitcoin ve XRP başta olmak üzere altcoin’lerde yükseliş başladı. Yönetimi altında yaklaşık 600 milyar dolarlık varlık bulunan varlık yönetimi şirketi Bernstein, 13 Temmuz tarihinde paylaştığı bir araştırma notunda kripto para piyasasındaki yükselişe ışık tutarak, Bitcoin ve altcoinler’deki yükselişi

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Garanti Bankası geri dönmeyen alacaklarını ve kredilerini sattı

Garanti Bankası Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada yaklaşık 700 milyon lirayı bulan geri dönmeyen kredi ve alacağını iki ayrı varlık yönetimi şirketine sattığını açıkladı.

Dolarda yükseliş son mu buluyor?

Dolarbir ayın en düşük seviyesine düştü, ancak yükseliş trendi henüz bitmemiş olabilir. JP Morgan ve Fivestar Varlık Yönetimi'ne göre, doların "hakimiyetinin" Fed'in faiz artırım döngüsü sona ermeden biteceğini söylemek için çok erken olabilir.

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim  Şirketi bugün Kartal’da Volkan Şenel tarafından kuruldu.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saim Ocak tarafından kuruldu.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor.

Varlık yönetimi icra Haberi

Varlık yönetimi icra

5 yıl önce banka beni icraya vermişti. İcra dosyası 3 yıl sonra varlık yönetimine devrolmuş. 2 yıl sonra da icra dairesine sorduğumda bankanın icra dosyasının kaldırıldığını söylediler. “Şu an açık dosyan yok dediler.” Bu ne demek? Varlık yönetimi tekrar icraya verir mi? ● F.K. 

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında kendisine yöneltilen ''varlık yönetimi icra işlemi'' konulu soruyu yanıtladı. İşte, Tamer Heper'in yazısı..

Okuyucumun durumu ilginç. Bankaya borcun varlık yönetimi şirketine devredilmesi artık olağan. Şirket bu borcu bankadan satın aldı. Yani buna para ödedi. Şimdi bu parayı karşılaması gerektiği gibi bir de kâr etmesi gerekiyor. Bu tahsilatı yapmaz ise cebinden para çıkmış olacak. Oysa amaç kâr etmek. Bu durumda da takibi devam ettirmek zorunda. Bugünkü şartlarda akla gelen ne? İcra...