26 / 04 / 2024

vatan indirim

vatan indirim

Vatan Bilgisayar'dan bu geceye özel online alışverişlerde notebooklar sepette yüzde 10 indirimli. Kampanya 22.00-06.00 saatleri arasında geçerli olacak ve bir üründen sadece bir tane alınabilecek. İşte 8 Eylül 2022 Vatan Bilgisayar notebook fiyatları!

Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S23'e son dakika müjdesi! Bu inanılmaz indirim kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecilerinden biri olan Vatan Bilgisayar, teknoloji tutkunlarını sevindirecek bir kampanya ile gündemde. Peki, Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy S23 fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Vatan Bilgisayar, Babalar Günü'nde seçili iPad'lerde yüzde 10 indirim sunuyor!

Babalar Günü'nde iPad almak isteyenlere büyük fırsat! Vatan Bilgisayar, seçili iPad modellerinde yüzde 10 indirim sunuyor. iPad Air ve iPad Pro serisinden birçok modelde geçerli olan bu indirimlerle teknoloji tutkunu babalar mutlu olacak.

Babalar gününe özel kampanyayı kaçırmayın! Vatan bilgisayardan çılgın indirim!

Babalar günü için Vatan bilgisayarın başlattığı kampanya herkesin dilinde. Fibabanka alış gidiş kredisi ile peşin fiyatına 10 taksit kampanyası sunarak Tecno Camon 19 Pro telefon Vatan Bilgisayarın kampanyası başladı. Detaylar haberimizde.

Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy S22 Ultra'ya özel indirim ve ücretsiz Samsung Galaxy Watch!

Muhteşem Fırsat: Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy S22 Ultra'ya İndirimli Fiyatla Sahip Olun, Üstelik Samsung Galaxy Watch 4 40 MM Hediye!

Vatan Bilgisayar'da küçük ev aletleri yüzde 10 indirimli! 20 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Pek çok vatandaşın teknoloji alışverişinde ilk tercihi olan Vatan Bilgisayar'da seçili küçük ev aletlerinde bu geceye özel yüzde 10 indirim var. Peki, Vatan'da Tefal ütü fiyatları ne kadar? Vatan'da Philips elektrikli süpürge fiyatları ne kadar?

Vatan'dan yeni kampanya! Seçili mutfak ürünleri şimdi indirimli! 16 Mayıs 2023 fiyat listesi

vatanbilgisayar.com’dan seçili telefon, notebook, akıllı saat, drone ve mutfak ürünü alanlar sepette 2.500 TL'ye varan indirim kazanıyor. Peki, Vatan Bilgisayar'da indirimler ne kadar sürecek? İşte detaylar...

Huawei Mate 50 Pro'ya Vatan bilgisayar'dan 8 bin 749 TL indirim! Böyle bir fırsat bir kez gelir, kaçırmayın!

Vatan Bilgisayar, Huawei'nin en son amiral gemisi telefonu olan Huawei Mate 50 Pro modeline 8 bin 749 TL'lik bir indirim sunuyor. Böyle bir fırsat bir kez gelir, kaçırmayın. İşte ayrıntılar...

LG Smart TV'ler yüzde 10 indirimle Vatan Bilgisayar'da! 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Web'e özel kampanya... vatanbilgisayar.com’dan seçili LG televizyon alanlar, sepette yüzde 10 indirim fırsatından yararlanıyor. Peki, Vatan Bilgisayar’da LG 65 inç 4K Smart TV fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Vatan Bilgisayar'dan web'e özel 2 bin 500 TL'ye varan indirim! 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

vatanbilgisayar.com’dan seçili telefon, notebook, televizyon, kişisel bakım ürünü, elektrikli mutfak aleti ve elektrikli ev aleti alanlar, sepette 2.500 TL'ye varan indirim fırsatından yararlanacak. Peki, Vatan'da indirimler ne kadar sürecek? İşte detaylar...

Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy S22 Ultra için müthiş bayram indirimi ve bir adet Samsung Galaxy Watch hediye!

Vatan Bilgisayar, Samsung Galaxy S22 Ultra'nın S Pen ile birlikte geldiği ve ek olarak sınırlı stoklarla birlikte Samsung Galaxy Watch hediyesiyle birlikte sunulan harika bir indirim kampanyası başlattı! Bu kampanya sayesinde, S22 Ultra'yı uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta!

Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros gibi marketlerde satıştaydı.

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya büyük indirim! Mart ayının son gününe özel fırsat

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya harika kampanya fırsatı sunuyor. Mart ayının son gününde Fibabanka Alış Gidiş Kredisi ile Peşin Fiyatına 12 Taksit avantajını kaçırmayın. İşte Tecno Camon 19 Neo'nun özellikleri ve fiyatı

Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya inanılmaz indirim ve Samsung Galaxy Watch hediye! Stoklarla sınırlı!

Vatan Bilgisayar, Samsung Galaxy S22 Ultra'nın S Pen ile birlikte geldiği inanılmaz bir indirim kampanyası başlattı! Kampanya kapsamında S22 Ultra'yı uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Dahası, sınırlı stoklarla birlikte, Samsung Galaxy Watch da hediye ediliyor!

vatan indirim Haberi

vatan indirim

1983 yılında Türkiye’nin ilk bilgisayar mağazasını açan Vatan Bilgisayar birçok ilklerle birlikte Türk kullanıcılarını, dünyanın bir çok yerinden teknolojik markalarla buluşturmaya devam ediyor.

2022 yılı itibariyle 55 ilde 146 mağaza 200.000 m2 kapalı alan, 107.400 m2 satış alanı ile hizmet veren Vatan, web satışı ile de Türkiye’nin en ücra köşelerine ürün sağlamayı sürdürüyor.

Web satışlarında kullanıcılarına indirimli ürünler sunan Vatan’da bu haftanın fırsat ürünlerinden biri de Huawei Matebook D15 11. Nesil Core İ5 1135G7 Notebook.

Full HD ekranı ile dikkat çeken Huawei Matebook web’e özel yüzde 10 indirimle 10.999 TL yerine 9.899,10 TL

Huawei Matebook D15 11. Nesil Core İ5 1135G7 Notebook’un teknik özellikleri ise şöyle;

Yükseklik: 16,9 mm

İşlemci ailesi: Core i5

HD Türü: Full HD

Yerel Açı Oranı: 16:9

Derinlik 229,9 mm

İşletim Sistemi: 64-bit

Ayarlanabilir...