28 / 03 / 2024

Vav Yayıncılık Yapı Malzemeleri İnşaat şirketi

Vav Yayıncılık Yapı Malzemeleri İnşaat şirketi

Vav Yayıncılık Yapı Malzemeleri İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Canan Aydın tarafından Esenler’de 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Sadıç tarafından kuruldu.

Bankacılık işlemlerinde yeni düzenleme resmen açıklandı! Banka işlemleri bundan sonra bu şekilde yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığının Mali Suçları Araştırma Kurulu Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre bankacılık işlemlerinde yeni düzenlemeye gidildi. İşte detaylar...

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Kur Korumalı Mevduat'ta zorunlu karşılık oranı yükseltildi!

Zorunlu Karşılıklar Hakkında Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan tebliğe göre, Kur Korumalı Mevduat'ta zorunlu karşılık oranı yükseltildi. 

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Süleyman Savaş tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alacak! Personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?

Sağlık Bakanlığı milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen personel alımı/işçi alımı ile ilgili kılavuzu yayınladı. Peki 10 bin personelin alınacağı pozisyonlar için iş başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?

Ayasultan Turizm İnşaat Limited Şirketi Avrupa 2. Şubesi açıldı!

Ayasultan Turizm İnşaat Gıda Matbaa Yayıncılık Prodüksiyon San Ve Tic Limited Şirketi Avrupa 2. Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emetullah Hatipoğlu tarafından açıldı.

Ayasultan Turizm İnşaat Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi açıldı!

Ayasultan Turizm İnşaat Gıda Matbaa Yayıncılık Prodüksiyon San Ve Tic Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emetullah Hatipoğlu tarafından açıldı.

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Dede tarafından kuruldu.

Hollanda Lahey'de emlak ofislerinin yüzde 57'si göçmen kökenlilere ayrımcılık yapıyor!

Hollanda Lahey'deki emlak ofislerinin yarısından çoğunun göçmen kökenlilere ayrımcılık yaptığı belirtildi.

Vav Yayıncılık Yapı Malzemeleri İnşaat şirketi Haberi

Vav Yayıncılık Yapı Malzemeleri İnşaat şirketi

Vav Yayıncılık Yapı Malzemeleri İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Canan Aydın tarafından Esenler’de 10 bin TL sermaye ile kuruldu. 


Vav Yayıncılık Yapı Malzemeleri İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi konusu:

YAYINCILIK a. Her türlü ortamda üretilen fikir ve sanat eserlerinin tasarımı, yayınlanması,çoğaltılması, dağıtımı, pazarlaması, tanıtımı, sergilenmesi, fikir ve sanat eseri sahipleri ile yayıncıların telif haklarının temsili ve satışını yapmaktır. b. Günlük, haftalık, aylık veya kısa ve uzun dönemli veya dönemsiz olarak Türkçe veya yabancı dilde gazete, dergi, kitap, ansiklopedi, risale, broşür gibi mevkuteyi çıkartmak, yurt içine ve yurt dışına yaymak, satmak ve pazarlamak. c. Yabancı ülkelerde yayınlanmış her nevi kitap, dergi, broşür ve benzerlerinin ithali, dahili ticaretini yapmak. d. İlanların gazete, dergi, kitap gibi süreli ve süresiz yayın organlarında yayınlanmasını sağlamak....