18 / 04 / 2024

Veb Tower İncek demeleri

Veb Tower İncek demeleri

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Otec Tower İncek'te 1+1'ler satışa çıktı! Yeni proje!

Otec Tower İncek projesindeki 1+1 evler satışa sunuldu. Peki Otec Tower İncek'te konut fiyatları ne kadar? 1+1 evler kaç metrekare? İşte Otec Tower İncek ile ilgili merak edilenler...

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Veb Tower adres!

Veb Tower projesi 122 metre yükseklikte dizayn ediliyor. Veb Tower adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Veb Tower satılık!

Toplam 86 konuttan meydana gelen Veb Tower satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerde sunuluyor. Proje Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasına sahip.

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

İncek Veb Tower iletişim!

İncek Ted Ankara Koleji yanıbaşında inşa edilen İncek Veb Tower projesinde 10 yıla kadar firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor...

İncek Veb Tower ödeme planı!

Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İncek Veb Tower 86 konuttan oluşuyor. İncek Veb Tower ödeme planına göre nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Ankara'nın ilk dikey mahallesi: Veb Tower İncek!

36 katlı tek kule şeklinde yükselen Veb Tower İncek projesi 86 adet daireden meydana geliyor. Veb Tower İncek projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Veb Tower'da dikey mahalle konsepti dikkat çekiyor!

İnşa edilen çok sayıda konut projeleri ile Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden olan İncek’in en yeni projelerinden Veb Tower, ‘V’ formlu mimarisi, eşsiz manzarası ve ‘dikey mahalle’ konseptiyle dikkati çekiyor.

Ede Tower İncek teslim tarihi!

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen Ede Tower İncek teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirlendi. Proje Detaş Konut imzası ile hayata geçiriliyor.

Ede Tower İncek fiyatları!

35 katlı tek blok halinde inşa edilen Ankara Ede Tower projesinin 2015 yılının Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor. Ede Tower İncek fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz

Ankara İncek Ede Tower satılık daire!

Ankara İncek Ede Tower satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projenin satış süreci devam ediyor.

Ede Tower İncek görselleri!

Detaş Konut imzasıyla hayata geçirilen Ede Tower İncek görselleri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Satış sürecine devam edilen projede yer alan konutların alanları 75,5 metrekare ile 168,5 metrekare arasında değişiyor...

Veb Tower İncek demeleri Haberi

Veb Tower İncek demeleri


36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen  İncek Veb Tower projesi 86 adet konuttan meydana geliyor. 


28 bin metrekare inşaat alanına sahip Ankara Veb Tower Evleri'nde 2+1'den 4+1'e akdar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede  2+1 daire alanları 97 -100 metrekare arasında, 3+1 daire alanları 138 metrekare ve 4+1 daire alanları ise 186- 189 metrekare arasında tasarlandı. 


Ankara Veb Tower nerede?


Ankara Veb Tower projesi İncek Ted  Ankara Koleji yanıbaşında 4 bin 815 metrekare arsa alanı üzerinde Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan  İncek Veb Tower Evleri'nde 10 yıla kadar firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.


Adres: İncek bulvarı ted koleji karşısı Taşpınar mah.2803.Sk NO:27/A-B İncek/ANKARA


İncek Veb Tower iletişim

Tel: 0850 450 11 00

Web: