18 / 04 / 2024

Veb Tower nerede

Veb Tower nerede

Veb Tower projesi 122 metre yükseklikte dizayn ediliyor. Veb Tower adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Veb Tower satılık!

Toplam 86 konuttan meydana gelen Veb Tower satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerde sunuluyor. Proje Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasına sahip.

View Tower evleri nerede? View Tower teslimler ne zaman?

Tekgül Yapı tarafından hayata geçirilen View Tower projesinde satışlar devam ediyor. View Tower konut projesi hakkında tüm detaylar belli oldu. İşte View Tower projesine ilişkin tüm detaylar...

Doğan Tower nerede?

Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Adozer Maslak Tower nerede?

Adozer Tower projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Adozer Tower  projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Skyline Tower nerede?

Skyline Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Biva Tower nerede?

Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak yükseliyor. Peki Biva Tower nerede? İşte detaylar...

Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

7 bin 428 metrekare alanda yükselen Nidya Tower projesi 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden oluşuyor. Peki Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

Bilim Tower Evleri nerede?

Bilim Yatırım imzası taşıyan Bilim Tower projesi, 136 daire ve 6 dükkandan oluşuyor. Peki, Bilim Tower Evleri nerede?

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Veb Tower adres!

Veb Tower projesi 122 metre yükseklikte dizayn ediliyor. Veb Tower adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Veb Tower satılık!

Toplam 86 konuttan meydana gelen Veb Tower satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerde sunuluyor. Proje Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasına sahip.

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

İncek Veb Tower iletişim!

İncek Ted Ankara Koleji yanıbaşında inşa edilen İncek Veb Tower projesinde 10 yıla kadar firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor...

İncek Veb Tower ödeme planı!

Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İncek Veb Tower 86 konuttan oluşuyor. İncek Veb Tower ödeme planına göre nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Veb Tower nerede Haberi

Veb Tower nerede

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapıdan meydana gelen Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


İnşaat alanı 28 bin metrekare, arsa alanı 4 bin 815 metrekare olan Veb Tower projesinde toplamda 86 daire yer alıyor. 


İncek Ted  Ankara  Koleji yanıbaşında yükselen Veb Tower projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. 2+1 daire alanları 97 -100 metrekare arasında, 3+1 daire alanları 138 metrekare ve 4+1 daire alanları ise 186- 189 metrekare arasında değişiyor. 


Veb Tower projesinde peşin ödeme yapıldığında yüzde 10 indirim yapılıyor.  10 yıla kadar firma bünyesinde kredi kullanılan proje Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim.  





Veb Tower adres: İncek bulvarı ted koleji karşısı Taşpınar mah.2803.Sk NO:27/A-B İncek/ANKARA


Tel: 0850 450 11 00

Web: