20 / 04 / 2024

vera group yurt dışı satışlarla ilgili satış stratejisi

vera group yurt dışı satışlarla ilgili satış stratejisi

Türkiye’de marka projelere imza atan Vera Group ve Eyyup Albayrak yurt dışı satışlarla ilgili satış stratejisi kapsamında “yabancı” kelimesini yasakladı

Adil Işık Group Ortadoğu'da büyümeyi planlıyor!

Yurt içinde 116 ve yurtdışında 45 mağazaya ulaşan Adil Işık Group, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyümeye odaklandı. Adil Işık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık, "Halen 45 milyon dolar olan yurt dışı ciroyu 100 milyon dolara çıkaracağız" diye konuşuyor...

Sianji Group rezidans-otel konseptini yurt dışına taşıyor!

Türkiye’nin ilk rezidans+otel konseptini Bodrum’da geliştirdi. Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır şimdi 29 ödül alan modelini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Hedefi beş yıl içinde 5-6 otelden oluşan bir zincir kurmak. Mısır'daki ilk projesi hayata geçmek üzere...

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Erkanlı Group basın toplantısı 16 Ekim'de!

Erkanlı Group, ABD’nin kampus projeleri konusunda lider firması olan Asset Campus Housing’le Sakarya’da yurt projesine imza atıyor. Projenin basın toplantısı 16 Ekim'de gerçekleşecek.

Erkanlı Group basın toplantısı 16 Ekim'e ertelendi!

Erkanlı Group, ABD’nin kampus projeleri konusunda lider firması olan Asset Campus Housing’le Sakarya’da yurt projesine imza atıyor. Erkanlı Group'un bu hafta 13 Ekim'de yapacağı basın toplantısı, 16 Ekim tarihine ertelendi.

Erkanlı Group Sakarya’daki yurt projesi 13 Ekim'de tanıtacak!

Gayrimenkul sektöründe 20 yıla yakın geçmişe sahip Erkanlı Group, ABD’nin kampus projeleri konusunda lider firması olan Asset Campus Housing’le Sakarya’da yurt projesine imza atıyor.

Erkanlı Group Sakarya’da yurt projesine imza atıyor!

Gayrimenkul sektöründe 20 yıla yakın geçmişe sahip Erkanlı Group, ABD’nin kampus projeleri konusunda lider firması olan Asset Campus Housing’le Sakarya’da yurt projesine imza atıyor.

Vera Group Life In Vera Evleri iletişim!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 1.056 adet daire bulunuyor. Vera Group Life In Vera Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Vera Group Vera Residence fiyat listesi!

Vera Group Vera Residence fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanan projenin yüzde 90'ı tamamlandı.

Vera Group Life In Vera iletişim bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Vera Group Life In Vera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Vera Group Life In Vera ne zaman teslim?

Satışların devam ettiği Life In Vera Evleri 1.056 adet daire ve 85 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Vera Group Life In Vera ne zaman teslim?

vera group yurt dışı satışlarla ilgili satış stratejisi Haberi

vera group yurt dışı satışlarla ilgili satış stratejisi

 Bu konuda bütün alt yapısını yenileyen Vera Group özellikle yeni çıkan mütakabiliyet yasası ile birlikte sektörün en önemli çıkış yolunun yurt dışı çalışmaları olduğunu düşünüyor. Yurt dışı satışları ve ortaklıkları konusunda yeni bir perspektif ortaya koyan Vera Group’ta  proje ve satış organizasyonlarını yürüten Eyyüp Albayrak, yabancı kelimesinin ayrımcılığından uzaklaşarak komşu kelimesinin sıcaklığını öne çıkarıyor.


Eyyüp Albayrak, “Artık komşularımızla daha yakınız. Yabancı dememek lazım. Onlar bizim komşularımız arkadaşlarımız ortaklarımız. Life in Vera’da mülk satışlarına şuan için komşularımızın ilgisi artıyor.Özellikle mimari yapısı , konumu ve kira hizmetleri seçeneğinin bol olması avantaj sağlıyor. Körfez , Afrika ve İran'lı komşularımıza blok satışlar yaptık. Irak , Azerbaycan , Rusya ise satış organizasyonumuzu tamamlama noktasındayız. Avrupa da Türklerin dışında farklı ülkelerden göçmüş vatandaş olmuş veya göçmen...