25 / 04 / 2024

vera rezidans projesi

vera rezidans projesi

Vera Residence projesi konum olarak İstanbul'un Kağıthane bölgesinde yer alıyor. Stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Vera Residence 'ta bulunan 2+1 dairelerin fiyatı 565 bin TL olarak belirlendi...

Vera Rezidans projesinde 2+1 daireler 565 bin TL!

Dairelerin 565 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarını beklediği Vera Residence projesi, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane bölgesinde yaşama geçiriliyor. Projede daire satışına devam ediliyor...

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Vera Point projesi geliyor! Yeni proje!

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ.'nin Ankara'da hayata geçireceği yeni projesi Vera Point için ÇED süreci başladı.

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.

17 soruda Asistanbull Rezidans projesi!

Asistanbull Rezidans projesinde toplamda 91 adet daire yer alıyor. İşte 17 soruda Asistanbull Rezidans projesi...

Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi!

2018 yılı Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşeceği Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi 1,5 ay içerisinde satışa sunulacak.

Beyler İnşaat'tan Bey Rezidans projesi geliyor!

Esenyurt Bey Rezidans projesi Beyler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Bey Rezidans projesinde toplam 290 daire yer alıyor.

14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi!

Sur Yapı Mirage Rezidans nerede yükseliyor? kime ait? alanı kaç metrekare? teslimler ne zaman yapılacak? İşte 14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi...

Çiçek Rezidans projesi Kocaeli Yuvacık'ta hayat bulacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Mamikler İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği yeni projesi Çiçek Rezidans'ı tanıttı. İşte Hamzaoğlu'nun o yazısı...

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi!

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi Adalar manzarasına sahip 140 daireden meydana geliyor. Atalar Sahil Sitesi'nin yerine yapılıyor olan DKY Sahil Rezidans projesi denize sıfır konumda bulunuyor...

Life In Vera Esenyurt Projesi!

Life In Vera Esenyurt Projesi İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Vera Vizyon projesi mağdurları bugün eylem yapacak!

15 gün önce Esenyurt Belediyesi'nde eylem gerçekleştiren Vera Vizyon Projesi mağdurları bugün yine belediyeyi protesto edecek.

Kastamonu KASKİ otel, AVM, rezidans projesi genişletilecek!

Kastamonu Belediyesi'nin, Olukbaşı'ndaki KASKİ arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı "Otel-AVM-Rezidans" projesi daha kapsamlı bir hale getiriliyor. Araziyi satın alan firma proje çalışmalarını sürdürüyor.

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi!

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta bulunan projede 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

vera rezidans projesi Haberi

vera rezidans projesi



İstanbul Avrupa yakası-Kağıthane ilçesi sınırlarında yer alan Vera Residence projesinde satış süreci devam ediyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşacak şekilde tasarlanan Kağıthane Vera Residence 'ta bulunan stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin satışı sona erdi. 


İnşaat alanı 28 bin metrekareye yayılan Vera Residence projesinin arsa alanı ise 6 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Vera Residence projesinde bulunan 100 metrekarelik 2+1 daireler 565 bin liradan, 150 metrekarelik 2+1 dubleksler 719 bin liradan alıcısına sunuluyor.