29 / 03 / 2024

Villa Viya Şile ödeme planı

Villa Viya Şile ödeme planı

Villa Viya Şile satılık villa kapsamında villaların fiyatları ve genel özellikleri haberimizde yer alıyor

İzmir ve Ankara'da 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor!

İzmir Narlıdere ve Ankara'da yer alan 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor. Peki konutların ve villanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışta! Fiyatlar 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor!

Arsago güvencesi ile Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışa çıktı. Arsa fiyatları 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor.

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Düşler Vadisi) kapsamındaki, Villa Bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Muğla'da villa fiyatları Avrupa ile yarışıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle Muğla'ya göçler bir hayliyle arttı. Artan talep ile birlikte bölgedeki villa fiyatları Avrupa ile yarışır hale geldi. 

Kaş'taki kaymakamlık konutunun villa ile takası TBMM gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan kaymakamlık konutunun bir villa ile takas edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Şile ve Tuzla'da kiralık villa tarzı evlere talep yüksek!

Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken İstanbul'un farklı ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, Şile ve Tuzla'da bulunan kiralık villa tarzı eşyalı evler kiralamaya başladı...

Neo Yapı hakkında iflas davası açıldı!

Göktürk ve Arnavutköy’de inşa ettiği konut ve villa projeleri ile adından söz ettiren Neo Yapı AŞ hakkında iflas davası açıldı...

5 bin villa kiralama yöntemiyle turizme açıldı!

Kaş, Kalkan, Fethiye gibi turistik bölgelerde 5 bin villa, kiralama ile turizme açıldı. Yaz ayları boyunca 300 bin kişinin konakladığı villalarda haftalık kira fiyatları 2-10 bin lira arasında değişiyor.

Forest Ville Şile'de 249 bin liraya 2+1 villa!

Toplamda 20 villa olarak Homar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Forest Ville Şile projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor.

Forest Ville Şile villa fiyatları ne kadar?

Satış süreci başlayan Forest Ville Şile projesinde tüm daireler 2+1 şeklinde dizayn ediliyor. Peki Forest Ville Şile villa fiyatları ne kadar?

Villa Viya Şile ödeme planı Haberi

Villa Viya Şile ödeme planı

Kopuz Şirketler Grubu'nun Şile'de inşa ettiği Villa Viya projesinde 52 villa bulunuyor. Villa Viya Şile satılık villa bilgileri haberimizde yer alıyor. 


23 dönüm alandan meydana gelen Villa Viya Şile projesinde peyzaj alanları, çocuk ve yetişkin havuzları, araç yolları ve yürüyüş alanları bulunuyor. 


Villa Viya Şile satılık villa tipleri 3+1 ikiz villa ile 3+1 müstakil villa olarak müşterilere sunuluyor. 


Villa Viya Şile satılık villa fiyatları!

162 metrekarelik alana sahip 3 oda 1 salon ikiz villalar 450 bin liradan;

168 metrekarelik alana sahip 3 oda 1 salon müstakil villalar 500 bin liradan satılıyor.




Villa Viya Şile ödeme koşulları!

Villa Viya Şile ödeme planı içerisinde 2 yıla kadar...