29 / 03 / 2024

Vivense.com ürünleri

Vivense.com ürünleri

Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com, müşterilerine özel sunduğu kişiye özel danışmanlık hizmetiyle sizi hayalinizdeki eve ulaştırıyor. Odanızın ölçülerine göre size en uygun dekorasyonu öneren ve sorularınızı cevaplayan iç mimarlar...

Vivense.com birbirinden modern mobilyaları ayağınıza getiriyor!

Vivense.com yılbaşı alışveriş temposuna ve yorgunluğuna son veriyor ve sevdikleriniz için seçeceğiniz birbirinden modern ve farklı tarzlardaki mobilya ve dekorasyon ürünlerini sevdiklerinize gönderiyor, hem de sizi hiç yormadan.

İnşaat sektöründe erkekler teknoloji ürünleri alımında öne çıkıyor!

Avansas.com’un gerçekleştirdiği araştırma sonucuna göre sağlık sektöründeki kadınlar, inşaat sektöründe ise erkekler teknoloji ürünleri satın alımında öne çıkıyor.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi, Cihangir Sümer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu.

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi, Durkan Kıldış tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Sarıkaya İş Merkezi, Ataşehir'de kuruldu.

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Akbaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Yapıkredi'den konut kredisi kullananlara Homend ürünleri yüzde 50 indirimli!

Yapıkredi Bankası'ndan konut kredisi kullananlar şimdi Homend mağazalarından yüzde 50 indirim kazanıyor. Yapıkredi'den Konut Kredisi Kullananlara Homend Ürünleri yüzde 50 İndirimli. İndirim kuponlarının son kullanma tarihi 15 Eylül 2014.

ÖİB, Konya Karatay arsasına Zentar Tarım Ürünleri'nden 1.8 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tta Gayrimenkul adına kayıtlı Konya Karatay Çatalhöyük Mahallesi'nde yer alan 51 bin 331 metrekarelik arsa 1 milyon 800 bin TL teklif veren Zentar Tarım Ürünleri'nin oldu.

Vivense.com ürünleri Haberi

Vivense.com ürünleri

Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com, müşterilerine özel sunduğu kişiye özel danışmanlık hizmetiyle sizi hayalinizdeki eve ulaştırıyor. Odanızın ölçülerine göre size en uygun dekorasyonu öneren ve sorularınızı cevaplayan iç mimarlarla evinize bahar geliyor!


Oturma gruplarından aydınlatmaya, mutfak setlerinden balkon takımlarına kadar evinizin tüm ihtiyaçlarını aynı adreste karşılayan Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com, kişiye özel danışmanlık hizmetiyle evinize yepyeni bir hava katıyor.


İster kullanmadığınız küçük odanız için şık ve fonksiyonel çözümler arayın, ister tüm evinizi yeniden dekore etmek isteyin, Vivense.com’un uzman iç mimarları sizin için farklı tarzlarda mobilya ve dekorasyon ürünlerini seçip bir araya getiriyor.


Vivense.com’un müşterilerine özel sunduğu kişiye özel danışmanlık hizmetinden faydalanmak için tek yapmanız gereken; Vivense.com adresindeki formu doldurmak.


Siz de hayallerinizdeki evde yaşamak istiyorsanız hemen başvuru formunu doldurun; evinize yepyeni bir...