25 / 04 / 2024

Weber Stephen barbeküleri nerede

Weber Stephen barbeküleri nerede

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, Türkiye’deki satış noktalarını genişletiyor. Barbeküleriyle, sağlıklı barbekü ve yeni bir barbekü kültürünü de yanında getiren Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında...

Weber Stephen'dan yeni Spirit-E 210 Classic modeli!

Sıcakların artmasıyla birlikte barbekü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, Weber Stephen’ın Spirit-E 210 Classic modeli ile sıcak havaların tadını çıkarıyor.

Stephen Wiltshire, İstanbul'u 5 günlük çalışmayla resmetti!

Helikopterle şehirler üzerinde yaptığı turların ardından hafızasına kaydettiği görüntüleri kağıda birebir aktaran ' Dahi Bellek ' lakabıyla bilinen İngiliz sanatçı Stephen Wiltshire, İstanbul' u çizdi...

Stephen Wiltshire İstanbul’u çizmeye başladı!

İstanbul semalarında 45 dakika helikopterle şehirler üzerinde yaptığı turlar sonrasında hafızasına kaydettiği görüntüleri kağıda birebir aktaran “Dahi Bellek” lakabıyla bilinen İngiliz sanatçı Stephen Wiltshire, İstanbul’u çizmeye başladı.

Weber Stephen ile her koşulda barbekü yapabilmenize olanak sağlıyor!

Weber Stephen, barbeküyü her koşulda da yapabilmenize olanak sunuyor. Elektrikli, kömürlü barbekülerinin yanında da barbekülerini gaza getiren Weber Stephen, gazlı barbekülerini de tüketicisinin beğenisine sunuyor.

Weber Stephen, Q1400 elektrikli barbekü!

Kömürlü ve gazlı modellerinin yanında kapalı alanlarda yapabileceğiniz barbeküler için elektrikli barbekü de üreten Weber Stephen, Q1400 elektrikli barbekü ile her ortamda barbekü keyfinizi doyasıya yaşamanızı sağlıyor...

Weber Stephen kapaklı barbeküleriyle pratik yemeklere olanak sunuyor!

Dünyaca ünlü barbekü markası Weber Stephen, geliştirdiği kapaklı barbeküleri ile yiyeceklerinizi açık alandaki tozdan koruyarak aynı zamanda da besinlerin değerini kaybetmeden pişirmenize de olanak sunuyor.

Weber Stephen barbeküleri geniş ürün yelpazesinde sunuluyor!

Mangal tutkunları için bu bayramda en özel ürün seçenekleri sunan Weber Stephen, geniş ürün yelpazesinde bulunan pratik barbekülerden istediğini seçerek, unutulmaz lezzetleri de sofralara taşıyor.

Weber Performer Deluxe GBS Gurme Barbekü pratik kullanım sunuyor!

Weber Stephen, barbekü tutkunlarına pratik kullanım sunuyor. Barbeküde lezzetli yemekler yaparken sevdiklerinizle de keyifli zamanlar geçirmenize olanak sunan Weber Stephen, Deluxe GBS Gurme ile kendinizi şımartın.

Weber Stephen ile barbekü keyfi deniz altına indi!

Dünyanın en büyük barbekü markası Weber Stephen, barbeküleri ile bu yıl da suyun altına indi. Bu yıl Bodrum’da ikincisi gerçekleştirilen sualtı barbekü etkinliği, barbekü keyfinin zaman-mekan tanımadığını gösterdi.

Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında!

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, Türkiye’deki satış noktalarını genişletiyor. Barbeküleriyle, sağlıklı barbekü ve yeni bir barbekü kültürünü de yanında getiren Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında...

Weber Stephen, Babalar Gününe özel Gazlı barbeküler Genesis E-330!

Barbekü sektörünün lider markası Weber Stephen, Genesis E-330 gazlı barbeküyü mangal severlerle buluşturuyor. Gazlı barbeküler kategorisinde bulunan Genesis E-330, pratik kullanımı ile babalara bu yıl alınacak en keyifli hediyeler arasında...

Weber Stephen barbekü fiyatları 599 TL'den başlıyor!

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, barbekü keyfinizi doruk noktasına çıkartıyor. Sevdiklerine leziz yemekler sunmak için online alışverişlerinizde birbirinden farklı kampanya seçenekleri sunan Weber Stephen, herkese barbekü zevki yaşatacak.

Weber Mart ayından itibaren Bimeks mağazalarında da satışa sunulacak!

Kömürlü ve gazlı barbekü seçenekleri ve barbekü yapmayı kolaylaştıran aksesuarlarıyla Weber, satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Weber barbekü ve barbekü aksesuarları Mart ayından itibaren Bimeks mağazalarında da satışa sunulacak.

Weber Stephen barbeküleri nerede Haberi

Weber Stephen barbeküleri nerede

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, Türkiye’deki satış noktalarını genişletiyor.  Barbeküleriyle, sağlıklı barbekü ve yeni bir barbekü kültürünü de yanında getiren Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında.


Ürünleriyle barbekü keyfini her mevsim yaşatan Weber Stephen, kömürlü, gazlı, elektrikli barbekü seçenekleriyle barbekü tutkunlarının vazgeçilmez markası oluyor. İster ailenizle ister arkadaş grubunuzla yapacağınız keyifli barbekülerinizin mimarı Weber Stephen, Bimeks mağazalarında sizleri bekliyor.


Weber Stephen barbekülerine ayrıca; Koçtaş, Bauhaus, Esse mağazalarından da...