25 / 04 / 2024

Wilma Elles müslüman mı oldu

Wilma Elles müslüman mı oldu

Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles evlendi. Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan ünlü işadamı Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles, Bebek'teki lüks dairelerinde mutluluğa 'Evet' dedi.

Dolar ve faiz yatırım enstrümanı değildir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Dolar ve faiz yatırım enstrümanı değildir" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik o analizi...

10 ili etkiledi acısı tüm dünyada duyuldu! 100 milyon dolar gönderiyorlar

10 ili etkileyen ama acısı bütün dünyada duyulan deprem ile ilgili Amerikalı müslümanlardan da destek açıklaması geldi. ABD Müslüman Örgütleri Konseyi, 100 milyon dolarlık yardım toplandığını açıkladı.

Müslüman Rusların konut tercihi muhafazakar siteler oldu!

2022'nin ilk 9 ayında Türkiye’de satılan her 5 konuttan birini Ruslar satın aldı.  Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yabancıların ilk tercihinin İstanbul’daki muhafazakar konut siteleri olduğunu söyledi

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Le Monde 'Airbnb havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınları yetkililere bildirecek' haberini güncelledi!

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullara inşaat engeli!

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullar, "ayrılıkçılık" ve yabancı ülkelerle bağlantılı olmakla" suçlanırken dünyada 539 Fransız okulu mevcut. 

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çınar Müslüm Bakan, İbrahim Tüfekçi, İsmail Tüfekçi, Muhammed Emin Tüfekçi ve Zekeriya Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul yatırımında İngiltere fırsatı!

ASRIA STRATEGY Yatırım Danışmanı Asya İlayda Ekinci, İngiltere'de gayrimenkul yatırımının faydaları ve ülkeden gayrimenkul yatırım yapmak için koşulları sıraladı. 

Gayrimenkul yatırımında avantajlı yöntem: Gayrimenkul Yatırım Fonu!

Az bilinen ama birçok avantaja sahip olan bir yatırım enstrümanı olan Gayrimenkul Yatırım Fonu, gayrimenkul yatırımında avantajlı yöntem olarak öne çıkıyor...

Wilma Elles: İstanbul’daki otelime yatırımcı arıyorum!

Pandemi sürecini ikiz çocuklarıyla Almanya'da geçiren Wilma Elles önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul'daki otelini satacağı iddia edilen güzel oyuncu  ''Oteli bir güzellik merkezine çevirmeye karar verdim. İlgilenen varsa bana  yazabilir'' dedi.

Wilma Elles Beşiktaş'taki otelini 9 milyon TL'ye satıyor!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle hayatımıza giren Wilma Elles, yatırım için Beşiktaş'ta aldığı 18 odalı apart otelini satışa çıkardı. Otel için 11 milyon lira isteyen Elles, otele alıcı çıkmayınca rakamda indirim yaptı ve fiyatı 9 milyon liraya düşürdü.

Üçsan Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Üçsan Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Cüne tarafından kuruldu.

Wilma Elles müslüman mı oldu Haberi

Wilma Elles müslüman mı oldu

Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan ünlü işadamı Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles, Bebek'teki lüks dairelerinde mutluluğa 'Evet' dedi.


Geçtiğimiz cuma akşamı kıyılan imam nikahı öncesinde Müslüman olan Elles, daha sonra Kerem Göğüş'le birlikte imamın karşısına geçti.


Elles, işadamından ''mehir'' talebinde bulunmazken ünlü çiftin resmi nikah ve düğünleriniyse yaz aylarında yapacakları kesinlik kazandı.

Bu özel gün için ev kırmızı güllerle donatılırken, Elles'in gelinliğinin ünlü bir Türk modacı tarafından tasarlandığı öğrenildi.


Merasime katılan Kerem Göğüş'ün annesi Nurcan İlleez de gelinine 10 bin dolar değerinde pırlanta bir kolye hediye etti.


İkilinin ön balayı için Amerika’ya gideceği...