24 / 04 / 2024

Wilo hedefleri

Wilo hedefleri

Pompa sistemleri sektörünün lider markası WILO’nun, Türkiye geneline yayılmış yetkili servisleri Hedef Paylaşım Toplantısı’nda bir araya geldi. Toplantıda WILO Türkiye Genel Müdürü Ercüment Yalçın konuştu...

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Wilo akıllı şehirlere akıllı çözümler sunuyor!

İnternet teknolojisinin gelişmesi ile birlikte ortaya çıkan akıllı şehirler yaşam standartları geliştirmesi açıcısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Wilo  Ar-Ge yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

Wilo daire girişi sıcak su hazırlama istasyonu hizmeti sunuyor!

Wilo yeni hizmeti “Daire Girişi Sıcak Su Hazırlama İstasyonu” ile merkezi ısıtma sisteminin avantajlarını ve bireysel ısıtma sisteminin konforunu bir arada sunuyor.

TOKİ Başkanı: Bursa'daki Doğanbey konutları yakışmamış

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Geldik gördük ne olduğunu. Bursa'daki Doğanbey konutları Bursa'ya yakışmamış" dedi. Ergün Turan, 2023 yılına kadar 1 milyon konut hedefleri olduğunu söyledi.

Eryap bayileri Afyon'da bir araya geldi!

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirilen ve üst düzey yöneticilerin tam kadro katıldığı toplantıda 2014 yılı sonuçları değerlendirilerek şirketin 2015 yılı hedefleri paylaşıldı.

Ariston Thermo bayileriyle Roma'da bir araya geldi!

Isıtma sektörü ürünlerinde dünya devi Ariston Thermo, bu yıl bayileriyle Roma’da bir araya geldi. Türkiye genelinde 120 bayinin katıldığı toplantıda, Ariston Thermo 2014 değerlendirmesi yapıldı ve 2015 yılı hedefleri aktarıldı..

Wilo Ankara'da söndürme sistemleri uygulamaları semineri düzenledi!

Wilo’nun, Türkiye’nin farklı bölgelerinde düzenlediği, sektöre yön veren eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor. Wilo’nun Ankara’da gerçekleştirdiği seminerde, “Söndürme Sistemlerinin Tasarımı ve Uygulamaları” konusu masaya yatırıldı.

Rixos bu yıl 1 milyon misafir ağırlayacak!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Wilo hedefleri Haberi

Wilo hedefleri

Toplantıda konuşan WILO Türkiye Genel Müdürü Ercüment Yalçın, satış kadar satış sonrası hizmetin de büyük önem taşıdığını ifade ederek, 2014 yılında %100 müşteri memnuniyeti hedeflediklerini söyledi. 

WILO’nun tüm yetkili servisleri, 25 Ocak 2014’de Marriott Asia Hotel İstanbul’da gerçekleştirilen Hedef Paylaşım Toplantısı’nda bir araya geldi.


Satış sonrası müşteri memnuniyetini sürekli kılmak için yetkili servislerine yönelik eğitim ve toplantılara büyük önem veren WILO, Yetkili Servisler Hedef Paylaşım Toplantısı’yla 2013 yılının deneyim ve birikimini 2014 yılına taşıdı. 2013 yılının sektör ve şirket açısından değerlendirildiği toplantıda 2014 yılına yönelik strateji ve hedefler paylaşıldı.


Toplantıda açılış konuşmasını yapan WILO Türkiye Genel Müdürü Ercüment Yalçın, satış sonrası sürecin önemine değinerek mutlak müşteri memnuniyeti için kusursuz bir sistem yaratmayı amaçladıklarını ifade etti. Yalçın konuşmasında, yükselen satış grafiğinin yanı sıra...