19 / 04 / 2024

 Yakar Çatı Kaplama İnşaat adres 

 Yakar Çatı Kaplama İnşaat adres 

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Yakar tarafından kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Yakar tarafından kuruldu.

Çatı kaplamaları sektör büyüklüğü 166 milyon metrekareye ulaştı!

Çatılarda Kullanılan Nihai Çatı Kaplama Malzemelerinin 2017 Yılı Sektör Büyüklüğü araştırmasına göre, düz ve eğimli çatı kaplamaları sektör büyüklüğü 166 milyon metrekareye ulaştı.

Bm Çelik Çatı Ve Cephe Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bm Çelik Çatı Ve Cephe Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zafer Babacan ve Mustafa Menekşe ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Çatı Kılavuzu ile çatı kalitesi yükselecek!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) inşaat sektörü ve akademik açıdan bir ilke imza atarak hazırladığı ‘Çatı Kaplama Malzemeleri Uygulama Detayları Kılavuzu ’ kitabının genişletilmiş ikinci baskısını yayımladı.

ÇATIDER, Türkiye'de çatı kalitesini yükseltecek kılavuz hazırladı!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) inşaat sektörü ve akademik açıdan bir ilke imza atarak hazırladığı ‘Çatı Kaplama Malzemeleri Uygulama Detayları Klavuzu ’ kitabının genişletilmiş ikinci baskısını yayımladı.

Diyarbakır Stadı'nda sona gelindi!

Diyarbakır'da 2 yıl önce yapımına başlanan 33 bin kişilik seyirci kapasiteli stadın yapımı sürdürülüyor. Bitirildiğinde Güneydoğu ve Doğu Anadolunun en büyük stadı olacak statta dış cephe çalışmalarından sonra çatı kaplama da tamamlandı.

Braas Çatı Sistemleri, 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Braas Çatı Sistemleri, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak. Braas, fuara özel çimentolu kiremit üretiminde çığır açacak yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor!

Siyah beyazlıların açılışını dört gözle bekledikleri yeni mabedi Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor. Her gün 1.5 sıra yapılan membran kaplama çalışmasının bir ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Vodafone Arena’nın çatısı projedekiyle aynı değil mi?

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da çatı kaplama işlemi başladı. Ancak taraftarlar çatıya döşenen malzemeyi görünce hayal kırıklığına uğradı çünkü projede gösterilen çatı kaplaması ile aynı değil...

Edmer Çelik İmalat ve Çatı Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edmer Çelik İmalat ve Çatı Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meryem Yaşar tarafından 20 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Turcan Caddesi'nde kuruldu.

Bulancak atıksu arıtma tesisi projesinde 2. etaba geçildi!

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, ilçede yapımı devam eden içme suyu temini sistemi ve atıksu arıtma tesisi yapım işi projesi kapsamında, projenin 2. Etabına geçildi.

Timsah Arena ne zaman bitiyor ?

185 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Timsah Arena'nın yaz aylarında tamamlanması için hızla çalışmalar sürüyor. Havaların ısınmasıyla çatı kaplama, çalışmalarının hızlandığı Timsah Arena'da heyecan dorukta.

 Yakar Çatı Kaplama İnşaat adres  Haberi

 Yakar Çatı Kaplama İnşaat adres 

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Yakar tarafından kuruldu.

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...