19 / 04 / 2024

yakutiye kavak kentsel dönüşüm

yakutiye kavak kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Erzurum Yakutiye ilçesine bağlı Kavak Mahallesi'nde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

TOKİ Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Erzurum Yakutiye 466 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Eski Sanayi (Soğukçermik) Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 466 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Erzurum Yakutiye'ye 466 yeni konut!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Eski Sanayi (Soğukçermik) Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 466 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Erzurum Yakutiye 454 konut ihalesi 17 Haziran'da!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Dağ Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 454 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 17 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Tarihi Erzurum Evleri kentsel dönüşümle yenilenecek!

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kentsel dönüşüm planları içerisinde yer Hacıcuma için eski Erzurum evlerininin yeniden hayat bulacağı özel bir proje hazırladıklarını söyledi. 

Elazığ Kesrik ve Gümüşkavak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Elazığ'ın Merkez İlçesi'ne bağlı Kesrik ve Gümüşkavak Mahallesi sınırlarındaki alan kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi..

Erzurum Hacıcuma'da kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, en büyük kentsel dönüşüm projesini Hacıcuma'da hayata geçiriyor. 

Erzurum Yakutiye'de kentsel dönüşüm yapılacak!

Erzurum'da Yakutiye İlçesi'ne bağlı İstasyon ve Şıh Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm yapılacak.. 

Yakutiye Üç Kümbetler Kentsel Dönüşüm Projesi aralıksız sürüyor!

Erzurum'daki Yakutiye Belediyesince hayata geçirilen ve kentin önemli tarihi yapılarının gün yüzüne çıkarılması hedeflenen "Üç Kümbetler Kentsel Dönüşüm Projesi" çalışmaları aralıksız sürüyor.

Erzurum'da kentsel dönüşüm Büyükşehir'e devredildi!

Erzurum Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Yakutiye îlçesine bağlı Dağ mahallesinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarını Erzurum Büyükşehir Belediyesine devredildi.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşümde marka oldu!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, gerçek bir dönüşüme imza atarken, birer birer tamamlanan çalışmaların gururunu yaşıyor.

Erzurum Yeşil Yakutiye Konutları'nda son durum!

Yakutiye Belediyesi ve Özbağ İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi Yeşil Yakutiye Konutları hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Projenin 2017 yılının bahar aylarında tamamlanması planlanıyor.

yakutiye kavak kentsel dönüşüm Haberi

yakutiye kavak kentsel dönüşüm


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7938

Erzurum İli, Yakutiye İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede mahallesi ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların bölgede yürütülen dönüşüm çalışmaları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 1/7/2015 tarihli ve 5889 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 22/7/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.


Kamulaştırılacak alanların listesi için