20 / 04 / 2024

Yangın için önlemler

Yangın için önlemler

Kamuoyunu yangın konusunda bilinçlendirmek için çalışmalar yürüten Securitas Türkiye, bu amaçla hazırladığı bilgilendirme kitapçığını ücretsiz olarak I phone ve de I pad kullanıcılarının kullanımına sundu.

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Altın için alım fırsatı! Ons altın 2.018 dolara geriledi!

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Altındaki bu düşüş yatırımcılar için birer akım fırsatı sunuyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Bu haberi okuyan soluğu kuyumcuda alacak! Gram altın için net konuştu: Altın alım zamanı mı?

Piyasalar, Hamas ve İsrail arasındaki artan çatışmaların etkisi altında gerilirken, altın ve döviz fiyatları yükselişe geçti. Gram altın fiyatları rekor seviyeleri aşarken, uzmanlar altın yatırımcıları için önemli bir açıklama yaparak gram altının geleceği hakkında bilgi verdi.

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Hazır olun! İslam Memiş gram altın için ilk kez bu rakam telaffuz etti: 3.500 TL olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ilk kez gram altın için 'hazır olun' diyerek 3,500 TL telaffuzunda bulundu ve tarih verdi.

Benzinli altın dönemi başlayacak diyen Hatice Kolçak gram altın için rakam verdi! Bu rakama dikkat!

Ünlü analist Hatice Kolçak Merkez Bankası faiz kararının ardından düşüşe geçen altın fiyatlarıyla ilgili 'Benzinli altın dönemi başlayacak' diyerek gram altın için rakam verdi. Bu rakama dikkat...

'Gram altın için uyarım var' diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olup olmayacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın için uyarım var'' diyerek altın borcu olanları uyardı. İşte o açıklama...

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın! Altın Kahini İslam Memiş gram altın için rekor rakamı açıkladı!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalarda hareketlilik başladı. gram altın 1645 TL'ye kadar geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları endişelendirirken Altın Kahini İslam Memiş'ten ''elinizdeki alınları sakın bozdurmayın'' diyerek gram altın için rekor rakamı açıkladı.

Altında rota oluşturuldu! Hatice Kolçak asıl yükseliş için hem tarih verdi! Gram altın bu kadar olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altın için dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Altında rota oluşturuldu, hem tarih hem de rakam açıklandı. 

Altın için saat verildi! Yatırımcılar pusuya yattı! Herkes bu rakama hazır olsun!

Altın fiyatları bugün de gündemdeki yerini koruyor. Son dönemlerde yurt dışında yaşanan gelişmelerle yön bulan altın fiyatları için bugün saat verildi.  Yatırımcılar pusuya yattı! Herkes bu rakama hazır olsun!

Her dediği çıkan İslam Memiş gram altın için alım fırsatını 'Son kez' deyip açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Fed'in faiz kararından sonra  İslam Memiş yeni alım fırsatı için tarihi verdi. Rekor geliyor geç kalan kaybeder. İşte altın fiyatlarında yatırımcıları bekleyen son dakika sürprizi...

İslam Memiş açıkladı! Gram altın o seviye için gün sayıyor

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için yeni tahminde bulundu. İslam Memiş gram altının çıkacağı en yüksek seviyeyi açıkladı. İşte tüm detaylar...

Yangın için önlemler Haberi

Yangın için önlemler

Güvenlikte bilgi lideri Securitas, güvenli bir hayattan söz ederken yangın güvenliğinin gözardı edilmemesi gerektiğini belirtiyor.  


Securitas Türkiye İtfaiye Hizmetleri Ürün lideri Cenk Bakırtel “Yangın bir felaket değildir, yangına karşı tedbir almamak felaketi getirir. Yapılan araştırmalar yangın hasarlarını dörte üçünün konutlarda olduğunu göstermekte. Bu yangınların da çoğu ihmal ve teknik hatalardan kaynaklanmaktadır” dedi.

Uyurken/ mekanı terk ederken yapılması gerekenler;


Isıtıcıların açıksa kapatılması


Oda kapılarının kapatılması


Mum ve sigaraların yanmadığın- dan emin olunması


Üçlü prizlerde 13 amp. den fazla cihazın takılı olmaması


Buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi cihazlar


(fişte bırakılmak üzere düzenlenmemiş ) tüm elektrikli aletlerinizi fişten ,


çekilmesi


Mutfaktaki ocağın kapalı olduğunun kontrol edilmesi




Yangın Anında Kaçışınızı Planlayın


• Yangın anında neler yapacağınızı öncelikli


olarak engelliler, yaşlılar ve çocuklarla


birlikte herkesle planlayınız.


• Her oda için ayrı bir kaçış planı yapınız.


• Kaçış...