16 / 04 / 2024

Yapı-Endüstri Merkezi Türk Yapı Sektörü Raporu 2014

Yapı-Endüstri Merkezi Türk Yapı Sektörü Raporu 2014

Yapı-Endüstri Merkezi Türkiye yapı sektörünün yıllık performansına dair en geniş değerlendirmeyi sunan 'Türk Yapı Sektörü Raporu 2014’ün ardından, güncel verilerle yeni bir rapor hazırladı..

Türk Yapı Sektörü Raporu 25 Şubat'ta açıklanıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından Türk yapı sektörünün yıllık performansına dair en geniş değerlendirmeyi sunan “Türk Yapı Sektörü Raporu 2014” 25 Şubat Çarşamba günü açıklanıyor..

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

Mora Grup Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mora Grup Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Keskin tarafından kuruldu.

Bankalardan şok karar! Yapı Kredi, Garanti, Kuveyt Türk, ING, TEB, QNB tek tek açıkladı! Duyanlar küçük dilini yuttu

Bankalardan şok karar geldi. Yapı Kredi, Garanti, Kuveyt Türk, ING, TEB, QNB arka arkaya açıkladı. Bu son dakika kararını duyanlar küçük dilini yuttu...

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Seçil Selvili tarafından kuruldu.

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Hilmi Soygün, Hasan Soygün ve Orhan Soygün ortaklığında kuruldu.

Ybd Yapı Endüstri Anonim Şirketi kuruldu!

Ybd Yapı Endüstri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ebru Özdemir tarafından kuruldu.

Yana Yapı Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Yana Yapı Endüstri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Erman Durgun tarafından kuruldu.

Servet GYO Çelik Törün Endüstri Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Servet GYO Çelik Özer Endüstri Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Özer Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Timuçin Yapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuçin Yapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Timuçin tarafından kuruldu.

Zerkon İnşaat Yapı Endüstri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zerkon İnşaat Yapı Endüstri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Gürkan tarafından kuruldu.

Lcn Yapı Endüstri Pazarlama Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lcn Yapı Endüstri Pazarlama Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadettin Deniz tarafından kuruldu. 

Servet GYO Çelik Özer Endüstri Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Çelik Özer Endüstri Merkezi'ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

Yapı-Endüstri Merkezi Türk Yapı Sektörü Raporu 2014 Haberi

Yapı-Endüstri Merkezi Türk Yapı Sektörü Raporu 2014

Yapı-Endüstri Merkezi Türkiye yapı sektörünün yıllık performansına dair en geniş değerlendirmeyi sunan 'Türk Yapı Sektörü Raporu 2014’ün ardından, güncel verilerle yeni bir rapor hazırladı. Raporda yabancılara satılan gayrimenkulün 2014’te yüzde 41,6 gibi yüksek bir oranda artarak 4,32 milyar dolara ulaştığı kaydedildi.


Raporda ayrıca ekonomideki küçülmeye rağmen inşaat harcamalarının 2014’te yüzde 14,4 oranında büyüdüğü, büyümeyi ise özel sektörün sürüklediği belirtildi. Toplam inşaat harcamaları 2014’te 162,3 milyar TL’ye yükselirken, istihdam yüzde 4,3 oranında arttı. İnşaat harcamalarının artmasındaki en önemli nedenler olarak konut inşaatları ve kentsel dönüşüm faaliyetleri gösterildi.


Hazırladığı, Türk yapı sektörünün yıllık performansına dair en geniş değerlendirmeyi sunan “Türk Yapı Sektörü Raporu”yla sektöre ışık tutan Yapı-Endüstri Merkezi, 2014 yılına ilişkin güncel verilerle yeni bir değerlendirmenin yapıldığı “İnşaat Gayrimenkul, İnşaat Malzemesi Sanayinde Gelişmeler...