29 / 03 / 2024

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Faizleri

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Faizleri

Yapı Kredi Bankası bir hafta içinde ikinci kez konut kredisi faiz indirimi gerçekleştirdi. Bankanın konut kredisi faiz oranları yüzde 1.35’e kadar düştü.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faizlerinde indirim!

Haftanın ilk konut kredisi faiz indirim haberi geldi. Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı…

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları 2019!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Yapı Kredi Bankası’nın konut kredisine ek olarak uyguladığı masraflar neler?

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Yapı Kredi Bankası konut kredisi şartları neler?

Yapı Kredi Bankası’ndan konut kredisi faiz indirimi!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Yapı Kredi Bankası’nın güncel konut kredisi faiz oranlarını Kredi Pazarı araştırdı…

Yapı Kredi emeklilere 12 bin 500 TL veriyor! Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024!

Emekliler internet üzerinden "En yüksek emekli promosyonu hangi bankada?" sorusunun yanıtını sıklıkla araştırırken, en çok merak edilen bankalardan biri Yapı Kredi oldu. Peki Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024! 

Yapı Kredi Şubat 2024 emekli promosyon rakamlarını açıkladı! 

Günümüzde milyonlarca emekliyi ilgilendiren ve sevindirecek bir haberde Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Yapılan açıklamada, emekli promosyon rakamlarında son durumun belli olduğu kaydedildi. Yapı Kredi Şubat 2024 emekli promosyon rakamlarını duyurdu.

Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası peş peşe açıkladı! Konut kredisi faizleri şaşırttı!

Pek çok bankanın konut kredisi faiz oranları yenilendi! Peki 1 milyon TL konut kredisi 60 ay vadeli olarak kullanıldığında ödeme tutarları ne kadar? İşte Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası tarafından açıklanan o rakamlar ve banka banka faiz oranları...

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Yapı Kredi'den emeklilere 9 bin TL! Başvuru yapan hemen alıyor

Yapı Kredi Bankası'ndan emeklilere 9 bin TL'ye varan nakit promosyon kampanyası açıklandı. İşte detaylar...

6 banka az evvel peş peşe duyurdu! Akbank, Ziraat, Garanti, Yapı Kredi, ING, İş Bankası'nda büyük deprem! Acil bakın!

6 banka az önde peş peşe duyurdu... Ziraat, Akbank, Garanti, Yapı Kredi, ING, İş Bankası'nda büyük deprem... Acil bakın...

Yapı Kredi bankası emekli promosyonu ne kadar?

Henüz emekli promosyonu almayan vatandaşlar emekli promosyonunun ne kadar olduğunu merak ediyor. Yapı Kredi de emekli promosyonu veren bankalar arasında.

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası hisselerinin bir kısmını 6,8 milyar TL'ye sattı! 

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası'nda 575 milyon TL nominal değerli hisselerinin hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle, borsa dışında kurumsal yatırımcılara toplam 6 milyar 756 milyon 250 bin TL'ye satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Koç Holding'den hisse hamlesi! Yapı Kredi kağıdı satılacak

Koç Holding, portföyündeki 575 milyon adet Yapı ve Kredi Bankası hissesini “hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle” satacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Bu şartları karşılayanlar Yapı Kredi ve Garanti Bankası'na koşsun. Nakit sıkıntısına son

Yapı Kredi ve Garanti Bankası'nın kredi detaylarına ilişkin önemli bilgilendirme yapıldı. Bu şartları karşılayanlar çok daha rahat kredi alacak.

Yapı Kredi'den bayram şekeri gibi 30 bin TL açıklaması

Bayram öncesinde bankalar keselerin ağzını açtı. Nakit para ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik kredi paketlerini duyurmaya devam ediyorlar. Yapı Kredi bankasından da önemli bir açıklama geldi.

Emeklilere son dakika müjdesi! Yapı Kredi Bankası bu kadar promosyon verecek!

Yapı Kredi Bankası, emeklilere özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 6 Nisan 2023 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve emeklilere 8.500 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi sunacak.

Yapı Kredi'den emekli hamlesi! Bankadan flaş promosyon miktarı! Hemen bakın!

Yapı Kredi Bankası, emekli maaşını Yapı Kredi'den alanlara özel avantajlar sunuyor! Emekliler, Yapı Kredi'ye geçerek nakit promosyon fırsatından ve ek ödüllerden yararlanabilir. İşte ayrıntılar...

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Faizleri Haberi

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Faizleri

Özel bankaların konut kredisi faiz indirimleri hızlandı. Bankalardan arka arkaya faiz indirimi haberleri geliyor. 22 Ağustos’ta konut kredisi faizlerinde 10 puanlık indirim uygulayan Yapı Kredi bugün itibariyle bir faiz indirimi daha yaparak faiz oranlarını 4 puan daha düşürdü.

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Faizleri

Yapı Kredi Bankası'nın indirim sonrası güncel konut kredisi faiz oranları 3 yıl vadeye kadar yüzde 1.37’ye, 3 ile 10 yıl arası vadelerde ise yüzde 1.35’e düştü. Bankanın yıllık konut kredisi maliyet oranı da yüzde 17’ye geriledi.

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Hesaplama

Yapı Kredi Bankası’ndan 150.000 TL tutarlı kredi için konut kredisi hesaplama yapıldığında 10 yıl vade için kredinin aylık taksitleri yaklaşık 2.500 TL oluyor. Aynı tutarda kredi için 5 yıl vadeli aylık taksitler ise 3.670 TL’ ye denk...