28 / 03 / 2024

Yapı Kredi emekli promosyonu

Yapı Kredi emekli promosyonu

Özel bankalar arasında emekli maaşları promosyonunda rekabet devam ederken Yapı Kredi’den yeni bir hamle geldi. Yapı Kredi yeni kampanyasını açıkladı ve 35 bin liralık bir promosyon ödemesini 30 Eylül'de verme kararı aldı.

Yapı Kredi'den emeklilere 1.500 TL'ye varan nakit promosyon!

Emekli maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi tercih edenler bir aylık net maaşları 2 bin 500 TL ve üzerindeyse 1.500 TL, 1.500- 2 bin 500 TL arasında ise 1.250 TL, 1.500 TL'ye kadar ise 1.000 TL ile en yüksek nakit promosyon ödemesini kazanıyor. 

Yapı Kredi emeklilere 12 bin 500 TL veriyor! Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024!

Emekliler internet üzerinden "En yüksek emekli promosyonu hangi bankada?" sorusunun yanıtını sıklıkla araştırırken, en çok merak edilen bankalardan biri Yapı Kredi oldu. Peki Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024! 

Yapı Kredi Şubat 2024 emekli promosyon rakamlarını açıkladı! 

Günümüzde milyonlarca emekliyi ilgilendiren ve sevindirecek bir haberde Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Yapılan açıklamada, emekli promosyon rakamlarında son durumun belli olduğu kaydedildi. Yapı Kredi Şubat 2024 emekli promosyon rakamlarını duyurdu.

Yapı Kredi müjdeyi verdi: Eylül ayı emekli promosyon rakamları değişti. İşte Yapı Kredi'nin emekli promosyon rakamları

Yapı Kredi'den emeklileri mutlu edecek rakamlar geldi. Emekli promosyon rakamları güncellendi. İşte Yapı Kredi'nin güncel emekli promosyon rakamları...

Rakamlar değişti! Yapı kredi bugün duyurdu! Emekli promosyonunda çılgın rakam

Yapı Kredi'den emekli promosyon rakamları bugün yeniden güncellendi.. İşte Yapı Kredi'nin Eylül ayı emekli promosyon rakamları...

Yapı Kredi emekli promosyonunda en geriden koşup rakipleri geride bıraktı! Banka birincilik tacını taktı!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Yapı Kredi, emeklilere özel maaş ödeme avantajları ve nakit promosyon kampanyasıyla dikkat çekiyor.

Yapı Kredi bankası emekli promosyonu ne kadar?

Henüz emekli promosyonu almayan vatandaşlar emekli promosyonunun ne kadar olduğunu merak ediyor. Yapı Kredi de emekli promosyonu veren bankalar arasında.

Yapı Kredi'den emekli hamlesi! Bankadan flaş promosyon miktarı! Hemen bakın!

Yapı Kredi Bankası, emekli maaşını Yapı Kredi'den alanlara özel avantajlar sunuyor! Emekliler, Yapı Kredi'ye geçerek nakit promosyon fırsatından ve ek ödüllerden yararlanabilir. İşte ayrıntılar...

Yapı Kredi'den bomba emekli promosyon atağı. Promosyon miktarı değişti

Temmuz ayından itibaren emekli maaşlarına zam gelmesi bekleniyor. Emekli maaşlarına zam gelmeden önce bankalar da promosyon atağına başladı. Yapı Kredi, emekli promosyon yarışında ben de varım diyerek önemli bir açıklama yayınladı.

Yapı Kredi'den emekliye promosyon müjdesi! Peş peşe ne kadar vereceklerini duyurdular!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Yapı Kredi'den son dakika emekli promosyonu açıklaması geldi. Banka emeklilere tam bu kadar para verecek...

Garanti, Ziraat ve Yapı Kredi Bankası kesenin ağzını yırtılana kadar açtı. Emekli promosyonunda dev rakam

Bankalar emekli maaşlarına zam gelmeden önce emekli vatandaşların kendi bünyelerinden maaş almalarını sağlamak adına büyük bir çaba gösteriyor. Yapı Kredi Bankası, Garanti ve Ziraat Bankası'ndan da konuyla ilgili önemli bir adım geldi.

Yapı Kredi'den emekliler için müjde geldi

Emekli vatandaşlar kendilerine en yüksek promosyonu veren bankalar ile anlaşma sağlamaya çalışıyor. Yapı Kredi Bankası'ndan da emekli vatandaşlarımıza yönelik önemli bir promosyon müjdesi geldi. Promosyon müjdesinin detayları haberimizde saklı...

Emekli vatandaşlar acilen baksın! Yapı Kredi Bankası peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Emekli olanlara yönelik bir kampanya ile Yapı Kredi, rekor düzeyde bir promosyon sunuyor. Emekli maaşını bankalarına taşıyan müşteriler, nakit ödüllerle ödüllendirilecekler. Bu kampanya sayesinde, emeklilerin bayramı biraz daha erken gelecek gibi görünüyor.

Yapı Kredi 2023 yılı emekli promosyonu ne kadar? Kaç TL oldu? Zam geldi mi?

EYT yasasından sonra emekli olan vatandaşlar bankaların promosyon miktarlarını araştırmaya başladı. Vatandaşların araştırma yaptığı bankalardan biri de Yapı Kredi Bankası. İşte Yapı Kredi Bankası 2023 yılı emekli promosyon miktarları...

Yapı Kredi emekli promosyonu Haberi

Yapı Kredi emekli promosyonu

Emekli maaşlarına gelen zamların ardından özel bankalar, maaş müşterilerini kaybetmemek için Temmuz ayından itibaren promosyon ödemelerinde yarış halindeler. Promosyon ödemelerinde rekabet devam ederken Yapı Kredi de 7500 liralık bir ücret verme kararı almıştı. Yapı Kredi son olarak 35 bin liralık maaş promosyon ödemesini 30 Eylül'de verme kararı aldı.

Emeklilerin çoğunlukla maaşlarını aldığı kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank emekli promosyonunda en düşük ücreti veren bankalar arasında.

Özel bankalar ise Temmuz ayından itibaren emekli promosyonları konusunda yarış halindeler.Yapı Kredi, 7500 liralık emekli ikramiyesi veriyor.

PEKİ YAPI KREDİ'NİN 35 BİN TL PROMOSYONUNU KİMLER ALABİLİYOR?

Bankaların emekli maaş promosyonunda rekabeti  devam ederken, şimdi de şirket maaş promosyon yarışı başladı.

Yapı Kredi, kendi şubelerinde sigorta ürünlerini sattığı Allianz Sigorta çalışanlarına 30 eylül itibariyle 35 bin...