19 / 04 / 2024

Yapı malzemeleri 2015

Yapı malzemeleri 2015

İMMİB Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi, ihracatta farklı bir strateji izleyerek ‘mercek harekatı’na başladı. Mercek harekatında klasik alım heyetleri daveti yerine, doğrudan hedef pazarlardaki yetkili isimler Türkiye’ye getirildi.

Yapı malzemelerinde ihracat artışı için mercek harekatına başlandı!

Türkiye’nin yapı malzemeleri ihracatının arttırılması için geleneksel alım heyetlerinin davet edilmesi yerine yeni bir strateji geliştirilerek “mercek harekatına” başlanıldı.

Yapı malzemeleri yönetmeliği kapsamında uygulanacak teknik şartnamelerin yayımlanması tebliği!

Yapı malzemeleri yönetmeliği kapsamında uygulanacak teknik şartnamelerin yayımlanması hakkında tebliğ 17 Kasım 2015 tarihinde 29535 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ esasları...

Yapılist Yapı Malzemeleri Ve Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapılist Yapı Malzemeleri Ve Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaye Şınık ve Aziz Şınık tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Ertok Müteahhitlik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertok Müteahhitlik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ersin Yiğit ve Arzu Tokalak tarafından 500 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Güngören'de kuruldu.

Karakadı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakadı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Kar, Hüseyin Kar ve Murat Kar tarafından 750 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Brn Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bayram Dülye tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Üsküdar'da kuruldu.

Sistem Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sistem Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

İMMİB Yapı Malzemeleri, Bauma Conexpo Afrika fuarına katılacak!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

İray Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İray Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Cemal Şahin ve Özen yiğit tarafından 30 bin Tl sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Karaege İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaege İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeynep Kara tarafından 300 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

Sürpa Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürpa Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Orhan Sakarya tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Aktun Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktun Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Hanife Akgül ve Tuncay Uçar tarafından 30 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Bağcılar'da kuruldu.

Afo İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afo İnşaat ve Yapı malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmail Hakkı Tümer tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Yapı malzemeleri yönetmeliği kapsamında uygulanacak teknik şartname tebliği!

Yapı malzemeleri yönetmeliği kapsamında uygulanacak teknik şartnamelerin yayımlanması hakkında tebliğ 24 Mayıs 2015 tarihinde 29365 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapı malzemeleri teknik şartname esasları..

Yapı malzemeleri 2015 Haberi

Yapı malzemeleri 2015

Türkiye’nin yapı malzemeleri ihracatının artırılması için geleneksel alım heyetlerinin davet edilmesi yerine yeni bir strateji geliştirilerek ‘mercek harekatına’ başlanıldı. İhracatta mercek harekatının ilk uygulaması İstanbul’da 21-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Turkey Build 38. Yapı Fuarı’nda gerçekleştirildi. Ekonomi Bakanlığı desteği ile İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi tarafından uygulamaya konulan stratejiyle Venezüella, Katar, Özbekistan, Cezayir, Güney Afrika, Kanada ve Kenya’dan 11 kişilik heyet fuara davet edildi. Fuarda üreticilerle birebir iş görüşmesi yapan konuklar iş bağlantıları da gerçekleştirdiler. 


Dış cepheden, armatürlere on binlerce çeşit sergilendi 


Türkiye’nin yapı malzemeleri ihracatını artırmak için çalıştıklarını ifade eden İMMİB Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, gelen heyetin fuara hayran kaldıklarını belirterek şöyle konuştu: “Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi olarak alışagelmişin dışında...