23 / 04 / 2024

yapı malzemeleri ne demek

yapı malzemeleri ne demek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından bugünkü resmi gazeteye yapılan açıklamaya göre Bakanlık, yapı malzemeleri yönetmeliğini yayınladı...

Kar döndü! Sürücüler kış lastiği arıyor! Koçtaş oto malzemeleri ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kar yağışının yurdun bir bölümünü sarmasıyla birlikte sürücüler uygun fiyata kış lastiği araştırması yapıyor. Koçtaş’ta oto malzemeleri ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güneş tarafından kuruldu.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görev değişiklikleri!

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görevler değişti. Çimsa Genel Müdürlüğü’ne halen Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar getirildi. Akçansa’nın Genel Müdürlüğü görevine ise, Kordsa’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Zeki Kanadıkırık atandı. 

Ünelsan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünelsan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Haandere, Macir Üneş, Sacit Üneş, Yavuz Üneş ortaklığında kuruldu.

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi Tayfun Güneşkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu .

CG Güneş İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Harfiyat Turizm Otomotiv Çiçek Ç.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

CG Güneş İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Harfiyat Turizm Otomotiv Çiçek Ç.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu.

Nitro İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nitro İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Muhammed Gençer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Güneşli Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Kurumahmut İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurumahmut İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kemal Kurumahmut ve Fatih Kurumahmut ortaklığıyla 800 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Zeytinburnu, Sümer Mahallesi, Profesör Doktor Turan Güneş Caddesi'nde kuruldu.

Özgüneş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şile 2 Şubesi açıldı!

Özgüneş Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şile 2 Şubesi 13 Mart 2015'te, 330 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Güneş Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Güneş, Muhlis Aşçı tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Eylül'de Küçükçekmece'de kuruldu.

Vefa Holding, Ekobord markasıyla yapı malzemeleri sektörüne girdi!

Vefa Holding, Ekobord markasıyla yapı malzemeleri sektörüne giriş yaptı. Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Ekobord'un bu yıl başından itibaren seri üretime başladığını, hem hızlı hem de daha bol seçenekli çözümler sunduklarını kaydetti.

Vefa, yapı malzemeleri sektörüne Ekobord'la girdi!

Vefa Holding, Ekobord markasıyla yapı malzemeleri sektörüne giriş yaptı. Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Ekobord'un bu yıl başından itibaren seri üretime başladığını, hem hızlı hem de daha bol seçenekli çözümler sunduklarını kaydetti.

yapı malzemeleri ne demek Haberi

yapı malzemeleri ne demek

10 Temmuz 2013  ÇARŞAMBA

Resmî Gazete

Sayı : 28703


YÖNETMELİK


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:


YAPI MALZEMELERİ YÖNETMELİĞİ


(305/2011/AB)


BİRİNCİ BÖLÜM


Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Amaç


MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, yapı malzemelerinin temel karakteristikleri ile ilgili performans beyanlarının ve malzemelere CE işaretinin iliştirilmesinin kurallarını oluşturarak yapı malzemelerinin piyasaya arz edilmesi ve piyasada bulundurulması ile ilgili usul ve esasları belirlemektir.


Kapsam


MADDE 2 – (1) Bu Yönetmelik; yapı işlerine ilişkin olarak Ek-1’de belirtilen temel gerekler açısından yapı malzemelerine uygulanacak kuralları, performans beyanını, CE işaretlemesini, iktisadi işletmelerin yükümlülüklerini, uyumlaştırılmış teknik şartnamelere ilişkin kuralları, onaylanmış kuruluşların ve teknik değerlendirme kuruluşlarının görevlendirilmesini, denetlenmesi ve değerlendirilmesini, bildirim merciini, onaylanmış kuruluşlar ile ilgili düzenlemeleri, piyasa gözetimi ve denetimine dair usul ve esasları kapsar.


Dayanak


MADDE 3 – (1) Bu Yönetmelik, 29/6/2001 tarihli ve 4703 sayılı Ürünlere...