24 / 04 / 2024

Yaşar Sağlam

Yaşar Sağlam

Sansun Terme ilçesinde tek katlı ahşap bir evde çıkan yangında 85 yaşındaki yatalak hasta kadın hayatını kaybetti. Soğutma çalışmalarının ardından eve giren ekipler, bir kadının yanmış cesediyle karşılaştı.

Zemini sağlam bölgelerdeki konutlara talep patlaması!

Türkiye'de 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinden sonra zemini sağlam bölgelere talep arttı. Özellikle deprem uzmanlarının açıklamaları doğrultusunda bazı bölgeler yeni konut alacakların tercihlerini değiştiriyor.

Seyfettin Sağlam kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Sağlam kimdir? Kaç yaşında? Seyfettin Sağlam daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Seyfettin Sağlam'ın eğitim hayatı nasıldı?

İstanbul’da bu ilçelerde yaşayanlar derin bir “oh!” çekebilir! İşte zemini taş gibi sağlam yerler...

Beklenen büyük İstanbul depreminde, zemini en sağlam ilçeler, uzmanı tarafından tek tek açıklandı. Peki depremde en güvenli zemine sahip o ilçeler hangileri?

Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Yaşanılan büyük felaketten sonra yüz binlerce kişi binasının ne kadar güvenli olduğunu öğrenmek istiyor. Peki bunun içi  hangi tespit yöntemi seçilmeli? Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Prefabrik ev duvarları sağlam mı? Prefabrik ev depreme dayanıklı mı?

Prefabrik evlerin ne kadar sağlam olduğu, özellikle depreme karşı dayanıklı olup olmadığı son yaşanan deprem felaketinden sonra merakla sorulmaktadır.

Oturduğumuz ev sağlam mı? Depreme karşı dayanıklı mı? Yıkılma riski var mı? İşte bu soruların yanıtları...

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplam 10 ili etkileyen deprem felaketleri bölgede büyük hasarlara ve can kayıplarına yol açtı. Ülkemizin deprem kuşağında olması sebebiyle şimdi herkes aynı soruları soruyor: “Oturduğum ev sağlam mı? Ne kadar güvenilir? Yıkılma riski var mı?”

Sağlam konutta yaşamak lüks değil gereklilik!

Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, Düzce'de meydana gelen depremin ardından açıklamalarda bulundu. Ahmet Fırat, "Sağlam temelli ve sağlam yapılı bir konutta yaşamak lüks değil bir gerekliliktir" diye konuştu.

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

İlçedeki gençlerin, öğrencilerin faaliyetleri açısından büyük imkanlar sağlayacak olan Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona yaklaşıldı.

Özel Pendik Birikim Süheyla Cemile Sağlam Koleji imar planı askıda!

Özel Pendik Birikim Süheyla Cemile Sağlam Koleji alanının "Özel Eğitim Alanı" olarak düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Sergei Guriev: Türkiye'nin ekonomik temelleri sağlam!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başekonomisti Sergei Guriev, "Batı ekonomileri, yatırımcılara yüzde sıfır ya da reel manada negatif faiz getiriyor. Bu anlamda Türkiye`nin ekonomik temelleri sağlam" dedi.

Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası'nı değerlendirdi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin görüşlerini paylaştı. Aşçıoğlu, "Küçük yatırımcılar açısından çok verimli ve güvenilir bir yatırıma ortak olma imkânı sağlayacaktır. " dedi.

Tekirdağ'da depreme dayanıklı sağlam binalar inşa edilmeli!

AFAD Tekirdağ İl Müdürü Recep Erol, "Tekirdağ'da sağlam binalar inşa etmemiz gerekiyor ve sağlam binalar içerisindeki yaşam odalarımızı güvenli hale getirmemiz gerekiyor. " açıklamasında bulundu.

Yaşar Sağlam Haberi

Yaşar Sağlam

Terme ilçesinde tek katlı ahşap bir evde çıkan yangında, 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.


İlçeye bağlı Karacalı köyündeki Yaşar Sağlam'a ait tek katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 


Kısa sürede büyüyen yangın Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü.


Soğutma çalışmalarının ardından eve giren ekipler, bir kadının yanmış cesediyle karşılaştı.


Olayın haber verilmesi üzerine eve gelen Yaşar Sağlam, fenalaştı.


Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sakinleştirilen Sağlam, evde yatalak hasta olan eşi Mafiye Sağlam'a ilaç almak için oğluyla dışarı çıktıklarını söyledi.


Mafiye Sağlam'ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından Terme Devlet Hastanesi morguna...